[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: brO
Forum Index » Profile for brO » Messages posted by brO
nu e nici un misto.. stiu ce zic.. daca vrei sa ma intrebi ceva trimite-mi prin PM
acum am aflat ca de fapt problema era de la plante. Mi-a dat cineva o planta otravitoare de care nu avea habar.

Nu stiu cine v-a invatat pe voi toate lucrurile astea dar:
- apa nu se schimba mai des de 2 luni.
- mancarea daca nu e destula se bat pe ea
- si in 60 de litri poti sa ti si 60 de pesti.. le ajunge 1 litru la fiecare..( cred ca ar putea sta si ca sardinele in acvariu si nu ar avea nimic )

am citit mult si stiu ce vorbesc.
Salut, am avut mai de mult un acvariu de pesti si ma gandesc sa imi fac unul nou.

Inainte am avut un acvariu de 60 l si aveam multi pesti, nu stiu exact pentru ca nu am reusit sa-i numar (aproximativ 40). Din pacate am renuntat la el pentru ca imi mureau pestii prea des si devenea prea costisitor sa imi cumpar mereu altii. Nu stiu care era problema. M-am interesat si intelesesem ca traiesc mai mult daca au apa verde pentru ca se simt ca in mediul lor asa ca o schimbam odata la 4-5 luni sau mai mult. Mancare aveau din belsug, le aruncam ceva de mancare de cate ori treceam pe langa acvariu. Le-am pus verdeata multa ca sa aiba oxigen. Scalarii se simteau bine dar ceilalti pesti mureau pe capete.

As dori sa stiu un mod mai eficent de a intretine niste pesti ca acesta nu a dat roade. Trebuie schimb mai rar apa decat pana acum sau sa ii tin mai infometati ?

Astept sugestii.

Forum Index » Profile for brO » Messages posted by brO
Go to: