Message |
|
multumesc
|
 |
|
sumy mei au facut icre si au iesit larvele.. dar sunt atat de mici ca nu stiu ce sa la dau sa manance..... ma poate ajuta cineva....
|
 |
|
eu dupa ce am citit atatea de mau durut ochii de ramaneam pana pe la 4 dimineata si citeam despre cum se face si etc.. acum am achizitionat pesti mult mai pretentiosi si mai sensibili si mai frumosi si culmea ca traiesc.... si inca mai citesc...
|
 |
|
mancare se da odata pe zi .. si o zi pe saptamana nu la dai nimik...
|
 |
|
intradevar chiar nu ai facut nimic bine.... ai mutat pestii direct de la vanzator la tine in acvariu asta ar fi prima problema la care urmeaza chimia apei care e cam complicata doar colegii poate sa iti dea explicatii.. si cand ai vazut ca mor pestii trebuia sa anunti imediat nu dupa 3 zile... infine... si daca mai vezi vreodata ceva suspect in acvariu ca semne de slabisiuni ale pestilor boli sau etc pune cca 1 lincurita mica de sare dura ne iodata la 10 l de apa.... dar sa o diluezi inainte... si cresti temperatura pana la 28 ..iar daca este vorba doar de un peste imediat mutal din acvariu si trateazal separat...
|
 |
|
50 ron toti 3 sau schimb cu plante in valoarea lor
|
 |
|
cel cu care am vorbit sa vina sa ii ia sa razgandit.......
si am ramas cu iei.. oferta ramane valabila...
|
 |
|
am inteles dar e tarziu... sia revenit
|
 |
|
ii dau la 80 ron pe toti
|
 |
|
iam dat se poate inchide... multumesc
|
 |
|
cred ca sa inbolnavit ventuza este ccam balonata si are o chestie rozalie la fund....mai exact parca nu ar putea sa elimine sau nu stiu .. nu cred ca de la mancare ca nu le dau multa si o zi pe saptamana nu le dau deloc... nu vreau sa pierd ventuza .....
|
 |
|
se poate inchide .. iam donat...... multumesc
|
 |
|
sunt bucuros.. am reusit sa inchid lumina la acvariu dar cea din camera a ramas aprinsa si nu au facut urat doar vreo 10 secunde dupaia leam dat un pic de papa si sau pus sa haleasca... apoi am stins lumina de la camera si a ramas doar lumina de la televizor si a fost bine.. dar nu mai stiu ce sa intamplat mai departe ca am adormit si cand mam trezit dimineata era tot intuneris am sarit din pat ca ars direct la acvariu si am aprins lumina.. ei se plimbau si piguleau de pe jos de pe plante .. masculii alergau femelele etc.. deci nu au patit nimik... diseara le sting iar lumina tot asa treptat...... multumesc de ajutor.......
 peste cateva zile sper sa va pot trimite cateva poze cu icre de corydoras
|
 |
|
ma mai gandeam la o varianta care sar putea sa le fie si lor mai usor.. cum ar fi... sa nu le sting lumina dintr-o data.. ci sa le las lumina din ce in ce mai difuza pana ajung la stadiul de intuneric.. si incep sa le fac ciclul.. doar sunt pesti si se vor adapta... ma gandesc...
|
 |
|
toti pestii care ii am in acvariu mai putin ce am cumparat recent masculi sumi... ii am de pui de cand sau nascut mai exact eu iam crescut ca la mine in acvariu sau nascut.... si asa sau obisnuit... majoritatea sunt tineri sub un an dar am si veterani de peste 3 ani ... ultima data cand am stins lumina faceau mare galagie parca vroiau sa iasa afara .. dadeau in sticla tare .. etc... si nu stiu ce sa fac.. nu ma intereseaza ca e consum de curent doar vreau sa le fie bine lor...
|
 |
|
am incercat asta aseara sa sting lumina dar fac urat pestii se agita rau de tot.... crede ca nu le place
|
 |
|
vreau sa pricep si eu care e treaba cu lumina .. am tot citit si nu am inteles mare lucru... trebe neaparat stinsa... la mine merge lumina la acvariu non stop de 2 ani... si vad ca e ok.. dar din cate am citit pe forum imi dau seama ca nu prea e bine... rog ajutor..
|
 |
|
Vand Hoplosternum thoracatum 3 buc 1 femela 2 masculi femela are 13 cm masculii 11cm... un mascul este alb din nastere ..varsta 2 ani si un pic... sanatosi nu au avut boli .. 50 ron bucata sau 130 ron toti....
|
 |
|
eram pe fuga intr-o stare mai agitata si m-am exprimat gresit... scuze...for all...
stie cineva daca gasesc in romania de cumparat corydoras jully?????
|
 |
|
nu aveti curaj va sperie marimea lor .. sau nascut in primavara 2009...
|
 |
|