Buna, ma numesc ciprian. Pasiunea pt. acvaristica o am de multa vreme, dar numai in urma cu doi ani si jumatate am reusit sa am un acvariu ok pt pesti, pana atunci aveam acvarii mici fara sistem de filtrare. Am un acvariu de 100 litri, echipat cu un filtru extern hydor prime 10 la care am pus pt filtrarea biologica siporax si iluminat de doua neoane jbl, solar tropic si solar natur, t8 de 18 wati. In acvariu am un caras telescopic negru ( care are aproape 4 ani) un SAE si doi tetra cardinali. Cei doi tetra i-am primit mai demult de la niste prieteni care nu stiau ce specii sunt compatibile. Cum ma intereseaza carasii, nu am mai luat cativa tetra sa fac un card, si ma gandeam ca n-o sa reziste atata, dar au trecut doi ani si cardinalii sunt bine mersi . In acvariu mai sunt trei melci pomacea si ca plante am ceratopteris thalictroides, atat submers cat si plutind la suprafata. Substrat am numai pietris, destul de subtire, nefertilizat. In scurt timp o sa adaug urmatoarele plante: anubias barteri, feriga de java microsorum pteropus si o bila de cladophora. Si fertilizez zilnic cu jbl ferropol si jbl ferropol24.
|