[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: V.Sorin
Forum Index » Profile for V.Sorin » Messages posted by V.Sorin
daca esti in iasi zimi de unde iti faci achizitiile

nu rad am avut si eu odata de aface cu o broscuta pe care amgasit-o abandonata din pacate nu am put-o pastra asa ca au luat-o alti copii...sunt simpatice oricum ;)
ok legat de capacul acvariului care eu nu il am se cam aduna prafu pe apa si e cam inestetic are cineva vro varianta diy pentru un surface skimmer ?
salut si eu sunt din iasi in primul rand dane mai multe detalii despre echipamente/sau daca nu le ai iti dam noi idei
simpatice ...cum le cheama ?
mai ai broscutele ?
sper sa nu raman cu traume apropo are ceva daca foloses o foarfeca normala ?
ai filtru ca al meu-buna alegere
am vazut un set cu ustensile de la jbl parca la un pet-shop dar cand am vazut pretul ma-m hotarat sa fac treaba cu ce am
nu stiu exact ce poate fi, dar da semne de revenire
interesant pestela asta, cred ca imi cumpar si eu unul cred ca e un fel de peste-cameleon sau sirena, mai stiti
atunci cam naspa....am zis ca am mainile legate :s nu pot face nimic ....vad cum decurge situatia, acum sa va zic despre accesorii ca nu am mentionat, deci am un aspirator de substrat, o plasa, un stergator de geamuri + galeata de 10 l si una de 1 l si 4 sticlute de la tetra easy balance, planta min, crystal water si aqua safe
cea mai buna decizie
am corectat :-) da asta e...cat despre scalar si neoni, la mine, nu se cearta
In primul rand sa ma prezint, ma numesc Sorin si sunt din Iasi.Am prins acest virus in urma cu 10 ani, de cand eram mic si ma plimbam cu tatal meu prin targul de animale, duminica dimineata.Pe el il atrageau cei mai multi pestisorii decat celelalte animale, si din aceasta cauza m-am indragostit si eu de acvaristica.Pe la varsta de 10 ani mi-am cumparat primul acvariu.In perioada aceea nici macar calculator nu aveam, deci informatii nu aveam de unde lua.Tin minte ca aveam guppy si cory.Nu mai zic de lucrurile care nu le faceam bine, dar imi amintesc perfect de schimbul de apa de 100%, amplasarea in geam a acvariului, si cireasa de pe tort filtrarea si aerarea inexistente...nu mai zic de plante.Evident ca saracii pestisori s-au stins, cel mai mult a rezistat cory, cred ca l-a prins un an.De atunci am fost inactiv in domeniul asta.Vara asta, in care credeam ca ma voi duce la mare, dar din cauza crizei nu m-am mai dus nicaieri, m-am hotarat sa revin la hobby-ul meu, acvaristica.

Deci
Acvariu:30 l
Echipamente:Filtru fan filter plus-cu aerare inclusa, incalzitor cu termostat ,termometru
Substrat: Tetra complete substrate, pietris necalcaros ( testul cu otet facut)
Decor:Buturuga (cumparata)
Plante:Cabomba(5 fire), Nucus( 1+un pui), Java moss(legata de buturuga), Valsinera
Pesti:2 xipho, 4 neoni, 1 ancistrus, 1 scalar
Hrana: Spirulina & Chlorella, JBL NOVO pleco, Padovan-Aqua tropical, niste granule date rest la pet-shop

Ok probabil prima observatie (care mi-o fac singur deasemenea) ar fi ca scalarul nu are ce cauta in 30l am mai deschis eu un topic si am explicat de ce a ajuns acolo , dar sper cat de curand sa imi fac un acvariu de 60 l si atunci nu va ma fi nici o problema
Cat de curand vor fi puse si cateva poze.Deci astept critici, imbunatatiri si ajutor
scuze ca par cam greu de cap....dar la ora asta nici nu ma mira ...as vrea si eu ceva poze sau cum se asambleaza sau un filmulet (de ce nu )
cu asta ma-m lamurit
Bamse nu cred ca trebuie sa dai 3 posturi pentru o singura chestie ...asta e spam si mihai asteapta sa ajungi acasa ca in lume exista multe specii de pesti si cred ca topicul asta s-a transformat intr-un spam total
nu inteleg deci in filmuletul ala cum ar trebui atasat reactorul sau difuzorul....si din ce sunt facute elementele astea ca m-ai lasat in ceata
deci ce e de facut ca se remediez greselile facute de tipul ala ca asta m-i se pare cel mai usor de facut co2 generator diy pe care la-m vazut

Forum Index » Profile for V.Sorin » Messages posted by V.Sorin
Go to: