[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Allive
Forum Index » Profile for Allive » Messages posted by Allive
Buna! Am si eu o mare problema. Acum circa o saptamana am observat ca unul dintre discusii mei statea la suprafata si respira greu, cu botul aprope afara din apa. Am o carticica de la sera cu tratamente pt boli si atunci am descoperit ca ceea ce are sunt niste viermi ai branhiilor sau altfel spus "gill Flukes". Atunci am aplicat tratamentul cu sera mycopur, insa ectopur nu am gasit si in loc de acesta tipa de la magazinul de pesti mi-a spus sa folosesc eKtol, un echivalent al acestuia de la firma JBL. Am pus ieri cantitatile de pe prospect si in aproximativ 2 ore toti pestii prezentau simptomele bolii si s-au strans la suprafata. Mi-a murit un keri si un peste cutit, dar absolut toti stateau la suprafata. Pe prospectul de la ektol spunea ca in caz de reactii nedorite sa schimb 50 % din apa, ceea ce am si facut aseara pentru ca m-am speriat ca ar putea sa moara toti. Astazi apa este f tulbure, iar pestii nu au mancat aproape deloc, insa stau numai pe fund si tremura. Discusii insa stau tot la suprafata. Nu stiu ce sa fac sa continui tratamentul cu mycopur?...sa incerc altceva?... mi-e frica sa nu imi pierd toti pestii, care inainte de a le pune substantele respective nu prezentau absolut niciun semn de boala. Va rog frumos dati-mi si mie un sfat pentru ca nu mai stiu ce sa fac. Va multumesc.

Forum Index » Profile for Allive » Messages posted by Allive
Go to: