Message |
|
Foarte frumusel piticul !
|
 |
|
Foarte faine pozele si acvariul !  , o reala inspiratie pentru un incepator ca mine.
|
 |
|
Misto lampa !
|
 |
|
Din punct de vedere vizual varinta Cool+Neutral White + Blue + near UV (fara Royal Blue) mi se pare cea mai reusita.
|
 |
|
Nice !
|
 |
|
Mna ce bine ca il donezi, in felul am sanse sa prind si eu ceva...vezi poate te faci ca nu ma mai cunosti!
|
 |
|
Mai poza e bestiala si acvariu arata de zile mari !
Bravo!
Sper doar ca pentru concurs a reusit Cata sa prinda si pestii , altfel esti depunctat clar.
La fel s-ar putea sa te depuncteze pentru reflexia din partea stanga si putin din dreapta.
P.S. daca scoati cele doua imbinari ale sticlei din spate zici ca e tablou !
|
 |
|
Interesanta informatia, multam.
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Bogdan, multumesc  Gorgonia se numeste, dar nu ma intreba ce model ca habar n-am
Hincea, e singura care s-a evidentiat din cele 60-70 de poze. Azi m-am gasit si eu, cand nu s-a deschis gsp-ul aproape deloc..
Multam !
Cand da afara din bazin, poate faci un bine si trimiti si la Cluj .
|
 |
|
Multumesc Dan pentru lamurire!
Doamne bune-s forumurile in care inca ma sunt oameni care pot raspunde competent si pe intelesul "prostului" .
|
 |
|
Mie unul imi place mult hardscape-ul si cum l-ai "plantat"  , cred ca o sa arate din ce in ce mai bine cu timpul.
Apropo Dan , cum se numeste coralul incercuit ?, ca tare mai imi place cum arata.
|
 |
|
Deja e tare frumusel !
|
 |
|
melcu wrote:Foarte faine pozele. Nush de unde sunt culorile alea. parca nici in realitate nu arata asa frumos 
Multumesc , le-a facut un amic cu un aparat profesional ( eu nu ma pricep, doar cu telu pus pe auto si cam atat  ) .
Culorile sunt chiar mai faine in realitate , imi place spectrul pe care il are lampa de la Dennerle cu care vine cubul. Nu are atat de mult albastru sau cum am vazut in o grama de poze si clipuri pe net cu acea lumina violet/mov, care presonal imi displace ( nu inteleg de ce lumea foloseste atat de mult violet/mov?!, banuiesc ca le place coralilor dar pentru ochiul uman mi se pare deranjant si culorile sunt muuuult departe de natural) .
|
 |
|
Florin82 wrote:Frumoare si curat. Iti urmaresc si eu cu interes topicul. Parca ma prinde si pe mine acvarististica marina. Deocamdata sant la apa dulce.
Multumesc !
Mai sa stii ca e foarte interesanta acvaristica marina, parca putin mai captivanta decat cea de apa dulce.Iar la nivelul de incepator la care o practic eu momentan nu mi se pare atat de grea fata de ce eram obisnuit la acvaristica plantata, ba chiar mai simplista in anumite faze.
Sigura diferenta cu adevarat sesizabila este pretul mai ridicat....a si ca trebuie sa faci apa sarata
P.S. cand am inceput sa cochetez cu ideea, sa ma informez si eu aveam asa o strangere de inimia, dar crede-ma nu e atat de complicat pre cum pare din teorie , bine doar daca nu cumva tie iti place sa te/le complici cu tot felul de nebunii... eu mereu am incercat sa respect deviza "keep it simple" , iar daca nu se poate inseamna ca nu e pentru mine.Pana acum cel putin am reusit sa fac asta in acvaristica plantata si sunt convins ca o sa reusesc si cu acvaristica sarata.
|
 |
|
Deja arata mai bine !
|
 |
|
Ce fain arata cu Clavularia pe varful pietrelor , foarte fain efect i da intregului scape.
|
 |
|
Ai de plm !  , foarte tare !
|
 |
|
Cred ca iti livreaza daca insisti , dar pe propria ta raspundere . ( adica nu isi asuma ei eventualele pierderi)
|
 |
|
Fain proiectul !
Mie hardscape-ul nu mi se pare reusit deloc , dar avand in vedere ca o sa fie acoperit de corali cred ca nu mai conteaza.
O sa urmaresc cu interes cum evolueaza.
|
 |
|
Foarte faina arata !
Jos palaria Silviu !
|
 |
|