[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: georgemonda
Forum Index » Profile for georgemonda » Messages posted by georgemonda
Azi m-am prezentat cu doua butaie de 250 litri in sufragerie .
Am mai tocat vre 20 catei de usturoi si i-am pus intr-un ciorap in sump . Ne pregatim de mutare. Am mai maruntit si o radacina de ghimbir
Sotia a plecat in vizita la niste prieteni. Sper sa se mai intoarca .
Vineri vine Peti. . Aduce magaoaia
..........si coralina ai pe saturate ..nu dai la schimb pe asterine???
Foarte fain!
Acanul ala asa ma doare
Ar merge, da eu zic ca tot mai simplu si mai accesibil e un bazin normal cu chaeto .
........bre, vezi ca mai sunt!!!!!!!!
dan.pavelescu wrote:Oricum imi fac planuri degeaba, Chaeto nu exista, e superstitie

Stai lin liliacule , ca facem rost
Eu la bazinul de caulerpa am pus bec led 12w 6500k, si creste alga de rupe , 5-6 cm pe saptamana .
La cate asterine am in bazin, sigur la mine moare de batranete si tre sa cumpar altul.
Sa nu-mi spui ca l-a rezervat Levi!
Poi cand termina asterinele la noi ii imprumutam la altii , gen parmetrul lui nea Dragos
Doresc sa cumpar una-doua bucati harlequin shrimp. Cine are sau stie de unde........
Multumesc.
kirucd wrote:Pentru chaeto e bine sa ai un program ceva mai mare decat pentru display, sa zicem 14 ore, si programul sa
fie opus programului displayului, adica lumina sa se aprinda seara si sa stea aprinsa pina dimineata.

Multumesc. Asa o sa fie ,numai sa fac rost de chaeto , e rara. Mai usor as face rost de marihuana
dan.pavelescu wrote:Pasarel batran, incearca cu 2 harlequin shrimp.

E pe bune sau vrei sa faci misto de-un biet sarac????
Ptiu!!!! ...,tu-le-n gura de bagaboante!!!!
Alta solutie de eradicare nu exista??????....nu ma prea vad culegand stele de pe cer!
Si cum dreacu le mai reduc numarul si la astea?????
Oare asterinele halesc coralina?????? ......si.......ce program de iluminare trebuie pentru chaeto si de care??
Multumesc.
Dupa cum spuneam DSB-ul l-am pus in bazinul de sus, c-am regret putin, da asta e, si as vrea sa stiu daca peste el as putea pune ceva pietre mici si caulerpa, ca sa-si fixeze radacinile in el???
Mersi.
Frumoasa revenire
Bafta si asteptam poze.
Vreau sa cred ca nu ai fost multumit doar de bolovani goi .
Te intreb si aici.......care e directia????....sau ti-e frica sa spui?????

Forum Index » Profile for georgemonda » Messages posted by georgemonda
Go to: