Dragos multumesc pentru oferta cu pieptenele , coloana de apa din display va fi de 70 cm , mersi si pentru link-ul pentru fitinguri, la owerflow am notat, trebuie sa ma uit si de pompa DC Jebao , maine ies sa iau un proiector de 10 w ca sa-mi pot face o idee cat de penetrant e la o coloana mai mare de apa si cate mi-ar trebui ,legat DSB principiul si efectul e acelasi ca si la marine, la partea cu schita mai trebuie sa studiez -nu sunt eu guru in IT , dar in cel mai rau caz fac o schita de mana si o postez ,dar va fi cam ca si sumpul lui pc.ciprian din proiectul coloristic. doar ca adaptat la dimensiuni ,in ultima camera va fi DSB -langa recirculanta , si unde ma gandesc sa pun si piatra ponce sau nu isi mai are rostul DSB si pun doar ponce ..? Pentru

nu cred ca voi pune salbatici -am un preieten care numai din astia tine si reproduce ,eu sunt mai comod voi merge pe F3 astia si la altumi si la discusi s-au obisnuit cu apa din retea ,o mai ajut eu dar nu ma vad sa mosmondesc mereu ca sa am ph de 4.5-5.5 si conductivitatea la 150 (hai ca aici e mai usor osmoza sa mearga) cum facea el la heckeli .