Multumesc la fel, Paste fericit si tie!
Cel care a luat-o personal esti tu, nu eu. Faptul ca tratezi o firma precum Dennerle, ca de altfel si alte firme in domeniu,
cu sictir, e problema ta. In detrimentul unei firme din China. In fond la ora asta doar putine leduri sint produse in State
sau in Europa, marea majoritate sint produse in China. Asta insa nu inseamna ca lampile facute de chinezi sint mai bune
decat cele facute de europeni sau americani. In final este o chestie de optiune si de raport pret/calitate. Repet unul din
argumentele folosite initial: daca tu consideri ca o lampa pentru un acvariu plantat facuta de niste chinezi care s-au apucat
de business de vreo 10 ani e mai buna decat o lampa vanduta de o firma cu o istorie de 50 de ani in domeniul acvariilor
plantate, ei bine asta mie nu mi se pare ok. Sigur, este optiunea ta, dar nu pot sa fiu de acord, indiferent ca iti place tie
sau nu, cu o asemenea opinie. Nu am nicio legatura cu Dennerle, folosesc ocazional produsele lor, asa incat nu am niciun
fel de partipris. Faptul ca pleci de la o idee preconceputa in legatura cu o firma cu traditie in domeniu mi se pare cel putin
nelalocul lui. Intai ne spui ca pui pariu ca lampile sint facute in China, si cand descoperi ca sint facute in Germania ne spui
ca toate ledurile sint facute in China. Pe bune?! Daca esti un asa mare fan al chinezilor asta nu inseamna ca trebuie sa fim
de acord cu tine. Ai uitat sa precizezi, daca tot discuti de leduri facute in China, ca sint facute de firme occidentale care
au fabrici acolo si ca tot ce este de calitate pleaca mai departe la aceleasi firme din vest, ce ramane merge la fime chinezesti.
Asa ca faptul ca ledurile sint facute in China nu are nicio relevanta in discutia de fata.
Pacatul meu este unul singur, e adevarat ca poate e un pacat mare, ramane la latitudinea fiecaruia: intotdeauna spun ceea
ce gandesc si mi se rupe in paispe daca convine cuiva sau nu. Nu scriu aici ca sa iti fac tie sau altcuiva pe plac si nu ma
intereseaza parerea ta sau a altora despre mine pentru ca nu asta e subiectul principal. Asta sint eu, daca iti convine bine,
daca nu iarasi bine.
Skimmerele pe care le-am facut eu nu au nicio legatura cu topicul, cum nici lampile DIY facute de tine nu ar trebui sa aiba,
in fond dezbateam alternative comerciale. Tu esti cel care a adus in discutie ledurile pe care le-ai cumparat, nu eu, si nu are
nicio relevanta ce leduri folosesti tu cu ce se gaseste comercial pe piata...
In final, nu iau nimic personal, e doar parerea ta. Tu esti cel care stii tot timpul mai bine, nu eu, tu ai sarit cand am spus de
lampile Dennerle (oare de ce?), tu esti cel care ai interactionat cu mine. Daca nu iti convine aceasta interactiune atunci vezi-ti
de treaba ta si nu ma mai baga in seama. E simplu. Ce tie nu-ti place altuia nu-i face. Uita-te in ochii tai inainte sa te uiti in ai mei.
Sarbatori frumoase iti doresc!
P.S. si pentru ca nu ma pot abtine si spun ceea ce gnadesc, parca erai mare fan al englezilor, acum ai devenit fan al chinezilor?!
Noi romanii de rand mai contam cat de cat in scara ta de valori?!

(joke alert, ca sa nu iei foc definitiv...

)