[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: YDarius
Forum Index » Profile for YDarius » Messages posted by YDarius
Salutari tuturor, am fost cam inactiv in ultima vreme, dar acum am ajuns acasa si o sa reluam proiectul, intre timp am achizitionat filtrul de osmoza din Romania. Cam atat deocamdata
Arata fantastic !
Cum merge treaba ?
Severus wrote:
WickedIntent wrote:O sa fac maine un mic rearanjament

Dupa ce termini de rearanjat acvariul pune si o poze de ansamblu, sa vedem si noi cum arata.

YDarius wrote:Eu tin o buturuga in apa de 2 luni si tot lasa tanin )

Ai fiert buturuga in apa cu sare inainte de a o pune in apa ?

Da, si acum o tin intr-o galeata la care schimb apa la 3-4 zile )
Bine ai venit si multa bafta !
Salut, parerea mea este sa faci standul din metal, pt mai multa siguranta.
Substratul - este in functie de ce vrei sa cresti in acvariu, am vazut pestii , pt ei poti sa folosesti orice substrat iti place, dar daca vrei sa cresti plante se schimba problema.
Filtru - un filtru extern este cel mai recomandat, depinde si de buget.
Incalzitor - eu folosesc un incalzitor de la JBL si sunt f multumit de el.
Termometru - aici ai mai multe variante, de la cele pe care le lipesti pe geam, la cele care au ventuza si le bagi in acvariu, eu as merge pe cel cu ventuza pt ca mi se par mai bune.
Eu tin o buturuga in apa de 2 luni si tot lasa tanin ) De asta am zis sa te intreb, esti sigur ca ai procedat cum trebuie cu ea?
buturuga e tratata ? poate asta e motivul pentru care apa nu se limpezeste...
Mai vrei si pareri ...
Excelent
koala wrote:@YDarius:

- adezivul acela e special facut pentru medii permanent umede (http://www.ceresit.ro/adeziv-flexibil-placi-ceramice-piatra-naturala-ceresit-cm-25.html),
- in momentul in care se intareste, formeaza o suprafata complet inerta,
- ideea utilizarii lui nu imi apartine... am un prieten (Radu) al carui bazin are tot spatele "tapetat" in acest fel. Fara probleme!

@aLLLx:

- asa cum a zis si Dragos, plasa e luata din Bricostore,
- material plastic, moale... ochiurile au cam 5-7 mm (latura).

@Dragos:

- hmm, sper sa nu fi aruncat dintii aia ... m-am gandit ca acopar acel "gol" cu partea din decor care vine in dreptul dintilor lipsa.
- tre' sa-mi fac rost de o cadita de plastic, in care sa pun placile alea.

Atunci e perfect
Ai inceput sa te misti chiar bine
Arata chiar bine, adezivul nu se vede deloc aproape, nu interactioneaza cu apa, nu?
viulian wrote:Eu ce sa zic nu ai nevoie sa dai atatia bani pH si salinitate le masor destul de rar - m-ar interesa mai mult ceva de genul kH sau Ca .... dar sunt vise frumoase.

Am gasit si ceva de genul asta, dar nu are reviewuri bune pe forumurile externe. http://www.amazon.com/American-Marine-Pinpoint-Calcium-Monitor/dp/B001EHHXM6
La asta am inteles ca nu se schimba nimic...
Mersi Koala, in caz ca nu fac rost, o sa te anunt, daca mai ai sa vedem cum facem, dar sa nu iti faci planurile in functie de asta, nu vreau sa incurc...
am cautat "eggcrate" dar nu gasesc. O sa folosesc acrilat cred sa fac ceva asemanator.

LE - Am gasit un fel de minireactor cu biopeleti daca esti interesat, ai putea sa il pui in prima camera langa skimmer
Gratarele astia se gasesc in comert ?
Ce parere aveti despre acest monitor ? Este 75 $
Da, ma refeream la wp - 25 ..

Forum Index » Profile for YDarius » Messages posted by YDarius
Go to: