[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: georgemonda
Forum Index » Profile for georgemonda » Messages posted by georgemonda

@George: din motive tehnice se amana 1 mai.. sper sa ai jungla pana atunci, sau plantat marin ...si niste "cabaline marine", d'aia mici

Poi Adi draga eu am pastrat mielul si vinul, acu ce ma fac cu ele?????
Asa a vrut doamna cu transportul. Ea nu crede in cadourile de acvaristica . Ce sa fac, asta e
Chestia aia (mini scaun- masa) e din lemn de nuc si ti-am facut-o ca sa te urci pe ea cand umbli in acvariu , sau sa pui piciorul cand iti legi sireturile.
Asta cand nu o sa te mai lase burtica sa te apleci
Lichidul respectiv e nopox si reduce nitratii si vederea, adesea si echilibrul, asa ca ai grija cu el.
Cel rosu si dulce e medicament contra gripei, si nu trebe sa abuzezi de el ca s-ar putea in ziua urmatoare sa-ti faca capul sirena de politie.
Grija de patrunjel ca stau cu supa pregatita
Bre uratule......si eu vreau patrunjel din ala!
Poi nu vi de 1 mai sa le vezi personal Adi?????
Ce-ai mai stricat bre?
Frumos ?i-a iesit in final.
Bafta cu ei ca-s frumo?i ?i sper sa ai ?i o femela acolo, nu ca al?ii numai baieti
Da voi de oua rosii si vin n-ati vauzit??????........hac
Mi de multumiri domu Dragos.
Pe cont si asteptare o dai????
Din cauza postului mare
Scoate beutura de Paste s-apoi sa vezi spume
Cu lemnele lui Pave rezolvat + ceva surpriza
Sa vad cum are doamna mea timp si drum la Bistrita
.....am inceput sa ne dezbatem problemele intime prin casele altora.
Scuzele de rigoare.
..tu-i mama lui de iepuras ca pe la mine nu trece
Bre , nu....
......sa nu fie stinsa.......
Oare as putea intra si eu in circuitul parmetrului ????
Frumosi monstruleti
De baga mana Levi in acvariu ii mananca tatuajul
georgemonda wrote:De mult timp ma tot gandesc la o pereche de clovni negri . Mi-s dragi foc
Oare ar supravietui in bazin cu astia vechi ????

Mai multe opinii!!
Tare sunt curios cati acvaristi din Romania isi permit sa plateasca cash un acvariu din ala
Eu nu m-am referit strict din punctul de vedere a celor care lucreaza in lemn sau au prieteni in domeniul respectiv, ci din perspectiva costurilor de achizitie foarte mari, plus ca esti incadrat de ceea ce- ti ofera produsul.
Nu contest in nici un fel profesionalismul celor de la Red Sea, a caror produse le-am folosit si le mai folosesc inca .
Am vrut sa subliniez ca poti sa obti un produs de calitate, asemanator cu Red Sea, la un pret mult mai mic, ajustat cerintelor tale concrete
Din greseli invatam ...important e sa nu te dai batut

Forum Index » Profile for georgemonda » Messages posted by georgemonda
Go to: