Asa a vrut doamna cu transportul. Ea nu crede in cadourile de acvaristica . Ce sa fac, asta e Chestia aia (mini scaun- masa) e din lemn de nuc si ti-am facut-o ca sa te urci pe ea cand umbli in acvariu , sau sa pui piciorul cand iti legi sireturile.
Asta cand nu o sa te mai lase burtica sa te apleci Lichidul respectiv e nopox si reduce nitratii si vederea, adesea si echilibrul, asa ca ai grija cu el.
Cel rosu si dulce e medicament contra gripei, si nu trebe sa abuzezi de el ca s-ar putea in ziua urmatoare sa-ti faca capul sirena de politie. Grija de patrunjel ca stau cu supa pregatita
Cu lemnele lui Pave rezolvat + ceva surpriza Sa vad cum are doamna mea timp si drum la Bistrita .....am inceput sa ne dezbatem problemele intime prin casele altora. Scuzele de rigoare.
Eu nu m-am referit strict din punctul de vedere a celor care lucreaza in lemn sau au prieteni in domeniul respectiv, ci din perspectiva costurilor de achizitie foarte mari, plus ca esti incadrat de ceea ce- ti ofera produsul. Nu contest in nici un fel profesionalismul celor de la Red Sea, a caror produse le-am folosit si le mai folosesc inca .
Am vrut sa subliniez ca poti sa obti un produs de calitate, asemanator cu Red Sea, la un pret mult mai mic, ajustat cerintelor tale concrete