[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: savoss
Forum Index » Profile for savoss » Messages posted by savoss
Apropo, pe la 10 ani am avut un acvariu de 150l dar din pacate nu ma ocupam eu de el. Acum m-am gandit sa-mi fac unul si, cautand informatii despre pesti am dat de acest forum si am apelat la cunostintele voastre. Imi pare rau insa ca tratati asa incepatorii! :-o
Novici ati fost cu totii! Sau v-ati nascut cumva invatati? Felicitari in cazul asta!
Sunteti foarte rautaciosi cu incepatorii. Nu am spus ca vreau sa cresc pestii in acel bol ci doar sa-mi supravietuiasca pana la achizitionarea unui acvariu. Pe viitor fiti mai toleranti cu incepatorii! La fel ati fost si voi! :uhh:
Iti multumesc pentru sfat. Mai am totusi o intrebare. Se poate intampla ceva cu ei daca nu-mi achizitionez un acvariu mai devreme de 2 saptamani?
Eu am 3 guppy, 2 betta, 2 sifori rosii si 2 barbus tetrazona. E vreo problema? Care e paritatea litru de apa/peste? Intreb pentru ca o sa primesc 2 moli si inca 4 guppy?
Imi poate spune cineva cati pesti de talie mica pot sa am intr-un bol de 6l?

Forum Index » Profile for savoss » Messages posted by savoss
Go to: