[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: LooSeR
Forum Index » Profile for LooSeR » Messages posted by LooSeR
folosite 3luni ?
E prea mare temperatura .. posibil sa stea in curenti sa se racoreasca ...
! scade temperatura la 25grade
Fa schimburi de apa o data la 2 zile ( apa tinuta2 zile intrun lighean neacoperita ) daca mai reactioneaza la fel
V-at propus sa nu mai vb cu mine > ? De ce nu zice nimeni nimic .. de bine sau de rau ?
Intaritoare puse pe lungimea acvariului ...
Daca vrei sa faci acvariu foarte bine plantat mai treb neon .. tu ai 216w ( aprox 0.6W/l ) iti treb 1w/l sau hai sa zicem 0.8w/l
Nu e alt mail si nu se stie ce are mailul ala ..
Daca kiar esti interesat mai bine suni
E rezolvat ..
Rezista ..
Intr-o cutie de inghetata cu jumatate apa rezista ..
Mie mi-a stat un melc 2 zile afara .. si am crezut ca e mort ... l-am pus in acvariu si si-a revenit
de ce nu scoti din apa si o pui apa rece?
am reusit sa fac mai multe poze .. si sa pun plante in plus
image
image
image
Dar daca adaug filtru si niste ancistrusi sau melci ?
Buna ziua ..
AM facut rost de un acvariu de 50l unde voi pune plantele .. in afara de incalzitor si lumina .. am nevoie de filtru ?
Gata .. Thread Close
image

"Un mic colt de natura ... dar coltul meu"
Incepand cu stangu ca de fiecare data .. si urmand unele sfaturi am reusit sa creez un Colt de natura .. unu de 130l .. .dar al meu....
Dupa cum stiu multi dintre dumneavostra am inceput cu 2 jack dempsey ..neascultand de voi am observat cat de agresivi sunt si ce feroce.. dar incetu cu incetu din greseli se invata..
Acum in acelas acvariu in care acum 5luni se Plimbau 2 jack dempsey .. au casa 8neoni .. 4sanitari ... Vreau sa mai adaug 6 Tetrazona pt viata pt culoare dar nu sunt sigur ramane de vazaut.
Acvariul este de 80cm lungime 40cm latime 40cm inaltime. Ca substrat am facut o combinatie intr-un pietris fin de 2- 5mm + nisip ... Ca parte hardwer nu pot spune multe .. Un filtru aqua el de 150w , un filtru Aqua El Fun 2, ca iluminare inca sunt in upgradare.. momentan stau cu 2xTld 842 si 1 x Aqua Glo de 20w toate.. urmeaza 930.
Plante cateva fire de cryptocryne, un "buchet" de ludwigia, 2 echinodorus Amazonicus inca puiuti, .. Echinodorus cordifolius,Echinodorus bolivianus, elodea,Cabomba caroliniana, si cate micute .. inca in upgradare. ( pe viitor .. urmeaza inca o tufa de ludwigia .. niste iarba tip gazon, eventual java mos ..ce mai vad ce imi place prin magazine, pietze .. )
In substrat am pus niste pastilute .. nu mai stiu denumirea exacta ca le dadea la bucata ... ( rotunde si albastru inchis )
Am gasit ... ma abonez la 2
Deoarece nu am gasit .. TLD 930 ce spectru de lumina are ? Cu ce Neon e comparabil ?
au facut frunze 3 -4 .. 5
si nu pot sa le mai tin acolo ca sunt prea aglomerate si vreau sa pun tip gazon
Deocamdata le-am pus intr-o Galeata , lighean mai adanc cu substrat turba pe urma nisip ... Si apa pana le depaseste
Pe balcon la lumina naturala
Salut ..
Vreau sa scot niste pui de plante si sa ii cresc in alta parte .. diferita de acvariu mare ...
Ce recomandati

( puii sunt de cryptocryne .. deci nu cresc mult )
dar se face de 36w Cea ce e bine ..
http://www.aquarium.ro/forum/viewtopic.php?t=604
Am gasit de cumparat 2 echinodorus Amazonicus.. si Echinodorus cordifolius
Si nu mai am nevoie de utrticularia ...

Thread Close ..THX
Ma intereseaza

Forum Index » Profile for LooSeR » Messages posted by LooSeR
Go to: