[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: YDarius
Forum Index » Profile for YDarius » Messages posted by YDarius
Craciun Fericit si Multa Sanatate Tuturor !
Salut Ricardo, un Craciun Fericit si tôt ce iti doresti !
Imi pare rau pentru pierderi dar dupa cum spuneai "un sut in cur in pas inainte !"
Toata lumea greseste, important este sa invatam din greselile noastre. Iti urez bafta in continuare si ape limpezi !
Darius.

P.S Sunt sigur ca nu o sa ne dezamagesti cu noul jurnal, indiferent daca e marina sau dulce
Salut, eu cred ça te complici degeaba, la cat te costa sa procuri toate materialele necesare si executia. Sunt sigur ca gasesti un skimmer bun la pretul asta.
Poate nu am vazut eu, dar inca nu ai spus ce corali vrei sa bagi in sistemul asta.
P.S - Si eu cred ça poti sa dai drumul la ciclare fara skimmer, cel putin eu asa am facut si nici pana acum nu am bagat skimmerul ( toti parametrii sunt in ordine )
Salut, pentru ce vrei sa folosesti acvariul ? Apa sarata sau apa dulce?
Arata foarte bine! Sunt convins ca e mai frumos in realitate..
P.S Ai ceva flow acolo
Salut, arata foarte bine proiectul pana in faza asta. Multa bafta in continuare. Eu cred ca te complici prea mult cu reactoarele, mai bine cumperi piatra vie de calitate si astepti sa vezi ce iti "spune" acvariul ca are nevoie. In sump as pune matrix, cheato si un skimmer bun.
Din propria experienta te-as sfatui sa te uiti la acvariul lui Koala cel mic, cu backgroundul din LR. Eu nu am ascultat si acum imi pare rau, plus ca aranjatul pietrelor a fost ingrozitor iar rezultatul nesatisfacator ))
Ce flow recomandati pt acvariul asta ? Am o popma sunsun de 5000l/h dar imi arunca nisipul intr-un colt.
) Din Oceanul Indian ( Golful Persic ), arata cam asa : image
Am luat de la mare niste bucati de piatra foarte poroasa si bucati de corali, credeti ca ar fi un bun suport pentru bacterii ?
Ma gandeam sa o pun in "sump" alaturi de matrix ca mai am destul spatiu.
Incerc si eu orice posibilitate
Pai tre sa adaugi doar in primele 7 zile ale acvariului, si zice ca te fereste de spikeuri… Sa vedem ce se intampla, mai fac teste in ziua a 7-a.
am, dar nu sunt multumit inca, o sa postez maine niste poze ca sunt in laptop.
Azi am facut iar teste:
Amoniac 0
Nitriti 0
Nitrati 5
Sunt in ziua 5 de Seachem stability, oare functioneaza?
Un mic bristle worm cam de 10 cm
image
Da, doar testele astia le am deocamdata.. Trebuie sa cumpar si reef master test kit. Si astept si refractometrul ca ma dispera hidrometrele, am 3 bucati cu 3 rezultate diferite
Haha, da..da..
CUC cand pot sa bag ?
Mie-mi spui )))) Acum iti dau dreptate cu fundalul, hahahah ! mi se pare imposibil sa gasesc o pozitie sa-mi placa, desi am mai adaugat inca 4 kg.
hahah, da… E interesant sa urmaresc aiptasaia asta cum se inchide si deschide . Nu am lampa deocamdata asa ca mergem doar cu lumina naturala toata ziua
Bacterii bag stability 1 saptamana sa vedem ce se intampla, mai fac teste peste 3 zile.. Cat despre pesti nu sunt atat de incantat, coralii cand ii vad la magazin ma mananca palma
Trebuie sa mai umblu la pietre ca nu-mi place deloc...
Azi am facut primele teste cu API Saltwater Master Kit :
Ph - 8.2
NH3 - 0-0.25 ( mai mult spre 0 )
NO2 - 0
NO3 - 0-5 (mai mult spre 5)
Salinitatea - 1.022
De 3 zile adaug Seachem Stability, dupa indicatiile producatorului.
Si niste poze
imageimageimage

Forum Index » Profile for YDarius » Messages posted by YDarius
Go to: