[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: siliconu`
Forum Index » Profile for siliconu` » Messages posted by siliconu`
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by siliconu`
Cum se numeste adezivul, sau ce nu trebuie sa contina ? Ca de citit, citesc si prospectele la aspirina...
Dupa tevi si fitinguri o sa ma duc la un magazin de sanitare; sper ca la aia sa gasesc si adezivul. Multam !!

Eu am cumparat si folosit (intr-un scop asemanator cu al tau) tevi PVC de presiune + adeziv de la Bison (in tub ca cel de pasta de dinti).Pe tub scrie "Plastic".Pe stand mai erau inca doua sortimente de adeziv (mai scumpe)pentru tevi de presiune.Ii spui vanzatoarului ca-ti trebuie adeziv pentru tevi PVC de apa menajera (adica logic sa aiba calitate alimentara) si ar trebui sa te indrume in directia buna.Pe instructiuni scrie ca lipeste o gama larga de tipuri de plastic exceptie facand polietilena si polipropilena .Am dat pe un tub vreo 8 Ron -cantitatea este arhisuficienta pentru tzishpe mii de tevi.Poate mai putin totusi
Poti folosi tevi de PVC de presiune.Sunt de culoare gri inchis, o culoare avantajoasa, discreta, cu aspect profi.Sunt disponibile in mai multe dimensiuni : 20 , 25, 30 mm, etc. Gasesti fiting-uri la ele (coturi de 90 grd), care se lipesc cu adezivi speciali, non-toxici.Pretul e mic.Daca ai un fundal de culoare inchisa/ gri, se disimuleaza usor.
Asta e foarte tare frate ...dupa ce s-au imprastiat sfaturi cu nemiluita si cu multa generozitate ...pentru glossostigma, aflam ca defapt s-ar putea sa fie vorba despre marsilea ...foarte tare chestia ...
A, si referitor la intrebarea din capul topicului:poti folosi plexit (gasesti transparent sau alb), ar trebui sa gasesti si lipici special pentru el, daca nu, poti lipi cu silicon, eu unul asa am facut.Inca nu pot sa-ti confirm cat sunt de rezistente lipiturile (le-am lasat de 3 zile la uscat).Sau, daca-ti convine din punct de vedere estetic poti folosi sticla de 4 mm.Sau placi de PVC (desi am citit articolul linkuit de Betta, credeam ca PVC este netru d.p.d.v. chimic, se pare ca nu e asa, dar atunci cum de se gasesc tevi de PVC pentru instalatiile de apa ?)
Oricum plexitul si placile de PVC le poti gasi la firmele care se ocupa de firme luminoase (preturile sunt babane).Tot la o firma din asta am gasit si lipici rezistent la apa, dar nu stiau ce sa-mi spuna despre toxicitatea adezivului respectiv :o .Spuneau ca este pe baza de cianura .Poate ca dupa uscare+lasat in apa X zile nu mai e toxic, dar asta nu stim pana nu ne spune cineva mai in cunostinta de cauza
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index