[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: georgemonda
Forum Index » Profile for georgemonda » Messages posted by georgemonda
Mersi boss
Poi daca la tine o stat ,n-oi pune-o eu sa se invarta de nebuna
Alga chaeto e musai sa se miste in bazin ,sau poate sta si teapana intr-un loc???
Roza bre.
Vrea omul sa-i aduca pe calea cea buna . Mai tarziu vine rosul .
dan.pavelescu wrote:Idem, daca dai pe bucati:

-2 clowni (black+clasic), juvenili
-1 domnisoara Crysiptera Hamicyanea
-1 goby (Gobiodon Okinawae)
-1 Lysmata Amboinensis
- o armata de melci de diverse soiuri si marimi
-idem stelute detrivore

P.S. Imi pare rau ca renunti la hobby..

Bancherule!!!!
Bine boss!!!!
Hai Dinamo!
Ba ...... Tu te uiti la meci sau filmezi acvariul?
Hai Craiova!!!!
Noi oricum te mai asteptam

De ce vinzi?
.....si Danica , cand nu e cuminte , putea sa stea acolo
Puteai sa faci un raft pe suportii de la lampa . Avea unde sa stea Matzet.
Tovarase comunist Dan , foarte frumos bazin ai, si l-ai tinut ascuns, numai pentru tine
Sa te bucuri de el.
dan-iulian wrote:Am dat totii puii. Am lipsit 2 zile... Am gasit perechea frecand piatra matrinomiala, si-o pun iarasi.

Cred ca sunt unii care fac spume la gura!!!!
Se reproduc si in captivitate , da pe baza de adoptii
Atitudinea asta nu e buna

Poi daca nici tu nu-l faci faci sa mearga bine , atunci cei ca mine.......ce facem????
Asa se intampla de la o vreme: te doare spatele,iti scade vederea, nu mai latra catelul.....
Bafta cu ei.
.........speram ca de data asta ai si lesbiene
Danila wrote:O parere de mos batran ,daca este permis , cred ca substratul este cam putin si in principiu general de conceptie a acvariului dar mai ales pentru chestia cu nopoxul , trebuie sa ai o populatie bacteriana f.mare initiala care sa se multiplice f. mult iar pentru asta ai nevoie de spatiu fizic(piatra vie e slabuta daca ne referim la metoda Berlin ,iar stratul de nisip mult prea subtire apropo de metoda Jaubert , 2 litrii de siporax cred ca nu fac fata, astfel apa va fi in permanenta eutrofizata(sau dispusa la asa ceva).Aditiile sunt bune,dar trebuie facute cu mare acuratete caci e usor sa strici mai tare apa si ajungi tot la schimb de apa.Valorile acelea cu 0,00, sincer eu nu prea cred in ele , asa ceva obtii de regule la metode de lucru analitic cu spectrofotometrie optica sau cu absorbtie atomica.O problema in eutrofizarea apei este ca valorile nutrientilor nu sunt constante in timp(depind si de adaos in sine cat si de consumul de catre alge etc.)practic ar trebui sa faci monitorizare permanenta ceace evident e imposibil.

Matale vrei sa ne omori cu zile
Tot leduri am si eu, aici e necunoscuta
Sa-mi dai un pm cu adresa de livrare.
Maine o sa mai masor odata cu lumina dimata 100%, sa vad ce poate asa . In seara asta nu mai am chef.

Forum Index » Profile for georgemonda » Messages posted by georgemonda
Go to: