[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Beaglitza
Forum Index » Profile for Beaglitza » Messages posted by Beaglitza
la ce expozitii ai fost anul acesta? in afara de cea de la bucuresti de pe 16?
bine, bine...dar nu prea ajunge! Site-ul cum ti-l promovezi?
dar...cam ce ar trebui sa contina o revista de acvaristica care sa-i multumeasca atat pe initiati cat si pe incepatori???
no comment!
daca nu ma insel, parca nu ai reclama in revistă, nu-i asa?
te-am intrebat de reviste pentru ca in ultimul nr. din Dog magazin a fost prezentat Ciobanescul german.
si felicitari pemntru rezultate!
Asteptam Excelent-urile 1!
ai cumparat vreodata revistele de specialitate din Romania Dog magazin si "fostul" "Cainele meu"?
fain orasul, faine si pozele. Dar rezultatele?
da, despre acea revista este vorba. e vreo problema cu revista, cu profipetul sau cu alte persoane?
Dupa parerea voastra, cam cati pasionati de acvaristica sunt in tara? Bineinteles, nu ma astept la un raspuns exact (stiu ca e imposibil) dar stiu ca sunt foarte multi impatimiti ai acestei laturi ihtiologice!
Mie imi plac pestii de acvariu, dar nu pot spune ca am facut un hobby din cresterea lor. In schimb, sunt pescarita consacrata, cu ceva capturi la activ!
te referi la Pet magazin?
Salutare!
as dori cateva informatii despre urmatoarele plante de acvariu: Anubias barteri var nana; Bacopa monnieri si Echinodorus tenellus. Va multumesc frumos. Ce credeti, nu ar fi timpul sa avem si noi in Romania o revista de acvaristica?

Forum Index » Profile for Beaglitza » Messages posted by Beaglitza
Go to: