[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: LooSeR
Forum Index » Profile for LooSeR » Messages posted by LooSeR
lumina le tin 4 neoane acu ... si timp 10ore ..
eu am folosit niste Algu Mint dar nici un rezultat ( prima data cand l-am folosit )
Exista vreun peste care s-ar ocupa de acest tip alga ?: dar nu vreau tip ancistrus deoarece imi gaureste plantele
pe pereti nu am nimic .. am doar pe plante ..
am scos majoritatea plantelor bolnave... au ramas cateva care mai au putine semne.
dupa 3 zile de bezna si fara mancare din pacate tot mai sunt algele. . si la fel ...

Ce alta solutie mai exista ???
Vreo solutie chimica ceva ?
pret / poze?
daca nu i-ai dat as putea fi a 2-a obtiune
Daca ai plante de dat ... pot sa te ajut sa scapi de ele ..
Eu am reusit sa o elimin sper scotand toate plantele ( kiar daca multi nu o sa fie de acord dar nu aveam cumsa caut in acvariu toate plantele ) ... curatate luate la puricat .. si sper sa nu mai iasa nimic...
Pai sunt alge paroase" inceput "
Am scos din acvariu maijoritatea plantelor care aveau problema asta ( date cu coasa )
E mai gol acu in acvariu dar na ..
O sa tin 3 zile de bezna .. si cine stie .. dumnezeu cu mila
Salut .. ma abonez la neoni sagitaria si tufa de echinodorus daca imi zici decare e
Ciau .. vezi pe yms ca pe tel vad ca il ai inchis.
Cumpar Crossocheilus siamensis 2 - 3 bucati
Bucuresti ..
Pun time out pana rezolv problema din acvariu meu cu plantele.
Eventual puteti pune oferte dar treb sa asteptati..

multumesc pt intelegere.
poza ...
P.S. rog moderator sa mute la alge in caz ca e nevoie.
image
am inceput culesul ... deocmandata nu mai vad nici una ..daca reapar intr-o zi inseamna ca mi-a scapat.
pai ... 130l 100l net .. 3xaquarelle 1xsunglow 2x840
Filtru aqua el.
Mancare le dau o data pe zi sau 2 zile .. depinde daca sunt buni si le dau combinat tetra mint sau de la serra fulgi.

Pesti doar 8neoni 4sanitari corodarys...si 1 tetrazona ( ratacit prin acvariu )
Filtru aquael de 150l
Am avut 4hoplostamus si i-am dat deoarece imi mancau plantele si de cand au disparut au aparut "algele maroni" daca asta sunt

O sa sap acu cu algele maroni sa vad cu ce se "mananca"
Pe aproiape toate plantele din acvariu a aparut un fel de "par" ,de culoare maronie ..
Cum pot scapa de asa ceva ? ( daca dau cu mana se ia putin )
O sa incerc si ceva poze
Am nevoie de ceva plante talie mica / medie pt a pun in fata plantelor mari sa nu se vada radacinile.
Diferite tipuri de plante
Astept oferte si poze ( inclusiv si pret daca e cazu )
of .. ok
Wish me luck
salut.. am luat niste plante si s-ar putea ca pe una din ele sa fi ramas o planta mica de suprafata ..
Si intr-o saptamana imi umple toata suprafata .. in fiecare zi culeg plantele cat pot dar unele raman ascunse si nu se vad si iar apar.

Exista vre-o metoda pt a le distruge ? pt a scapa de ele ?

Sunt niste plante de suprafa mici maxim 1cm cu o codita subire care sta in apade 5cm. Deobicei au 2 -3 frunze
As avea nevoie de 12 neoni

Bucuresti.

Multumesc

Forum Index » Profile for LooSeR » Messages posted by LooSeR
Go to: