Message |
|
altele
|
 |
|
da sigur ca da uite cateva poze
|
 |
|
din contra la acvariile plantate nu se foloseste uw prea mult pus pe priza programabila doar 2-3 ore noaptea
|
 |
|
eu am zis ca pun 4 Metriaclima estherae 3f+1m , 4 Labidochromis caeruleus "yellow" 3f+1m si Pseudotropheus sp. "acei" sau Pseudotropheus elongatus 3f + 1m ce nu e bine aici ??? 
|
 |
|
ia mai explica-mi o data adica nu mai pot baga si celelalte specii sau cum eu planificasem cate 4 din fiecare 1m+3 f
|
 |
|
eee revin cu vesti proiectul meu sa transformat din tanganika project in Malawi one  asta e deocamdata oricum pana mai prind experienta cu ciclide
a venit si prima familie de Metriaclima estherae si in viitor planuiesc sa mai bag inca doua familii de Labidochromis caeruleus "yellow" si inca una de Pseudotropheus sp. "acei" sau Pseudotropheus elongatus nu stiu inca dar mai vedem ce sugestii mai vin pe parcurs deocamdata niste poze cu prima familie

|
 |
|
poze ceva din faza de proiect ??? si salutari si eu sunt fan ciclide si din constanta
|
 |
|
de preferat E 900 sau E 1500 lasati mesaje pe PM
|
 |
|
cumpar filtru jbl extern si uw
|
 |
|
se poate sterge topic sa vandut multumesc frumos 
|
 |
|
 cred ca e un pic mai bine acum am scapat de pietrele albe

|
 |
|
E 900 binenteles mult mai bun in primul rand e pe locul 2 dupa Eheim ca si calitate plus debit mai mare ca EX 700
|
 |
|
da o sa mai fac niste modificari numai ca astept sa treaca zapada asta mi-ar mai trebui niste pietre dinalea rosiatice si am sa mut pe acolo oricum bunicica idea ta ms
|
 |
|
da si inca o chestie ce neoane (culori ) sa folosesc cel mai bine am lampa originala cu 2 tuburi de 42 "
|
 |
|
no way  nu schimb nici un bazin ca nus NEBUN ajung niste pesti acolo in asta si gata asta e tot ce vreau mai sunt si alte lucruri de facut in viata am intrat pe forum pt o documentare si schimb un de idei pentru a nu imi bate joc in primul rand de bani mei asa am gasit o cale mai dreapta pentru a nu cumpara diverse chestii recomandate de toti tampiti de pe la unele Pet shopuri care ti-ar da ori si ce numai sa nu pleci cu mana goala  De ma voi tampi mai pe la batranete poate fac unul marin in Juwel-ul asta ca e numai bun pentru asta si apoi chiar ca ma linistesc
P.S eu vreau sa ma bucur de acvariul meu nu sa fac acvarii toata ziua
|
 |
|
minnardy wrote:Pentru malawi trebuie ridicat la 8, iar pentru tropheusi la 8,5. Pentru asta ai mai multe variante: JBL Aquadur malawi/tanganyika, Tetra kh/ph plus, sau nisip coralifer foarte fin.
Creveti, NU. Ii halesc in cel mai scurt timp. Poate ceva crab...dar mai bine nu te risca cu crustacee la ciclidele africane.
da multumesc mult pentru experienta inpartasita
|
 |
|
a si inca o chestie merg ceva crustacee cu ciclide Tropheus duboisi sau Malawi depinde acum ce o sa bag ???? 
|
 |
|
 ai fost avertizat niste posturi in urma caci mossul este primul vizat de alge 
|
 |
|
minnardy wrote:Acum doua saptamani aveau la Coralis niste puiuti foarte frumusei de Tropheus duboisi. Nu retin pretul...adica nu-l aveau afisat ca abia atunci ii primisera.
am facut si niste masuratori de ph am 7,4
|
 |
|
marian75 wrote:unde pot vedea (cumpara ) in Bucuresti ciclide tanganika sau malawi ?? o sa vin la bucuresti cu treaba ce mag de profil e mai aprovizionat?
nu imi spune si mie nimeni unde gasesc la bucuresti ciclide eventual de Tanganika m-ar interesa NISTE Tropheusi
PS. La coralis au ?? sau Reef
|
 |
|