Message |
|
Cichlasoma Nigrofasciatum albinos - 1 mascul mare si vro 15 pui mici de tot care au crescut in acvariu, Lamprologus Leleupi (craed) masculi unul indigo si unul maroniu cam la 4 cm, 2 Ancistrus cam la 10 cm si inca un sanitar care nu stiu cum se numeste (sunt cei care chiraie cand ii scoti din apa) :-) cam la 13-14 cm
bugetul pt uv ar fi.... pana in 400 ron, dar nu mai vreau tampenii ca m-am saturat de chiciuri. apropode filtru stiu ca e mic dar l-am luat si dupaia mi-am dat seama dar asta e, eram la inceput
Editat de Lofty: Ti-am pus eu un titlu din care sa se inteleaga despre ce e vorba in topic.
|
 |
|
La 9w m-am gandit si eu, dar ce artrebuisa iau ca sa am si de schimb, sa gasesc usor?
Si... mai am o problema. Apa din acvariu este cristal dar mai sunt niste chestii mici care se invart prin apa (ca niste firmituri care se vad cand stai aproape tare de acvariu. cum le extirp? :-)
|
 |
|
Am si eu o intrebare? sunt incepator in cichlidae si... in acvaristica. Am o problema deosebita cu apa, imi place sa fie cristal, nu vreau sa vad nimic impuritati. Ca sa ajung la performanta asta m-am gandit sa-mi pun si un filtru uv la acvariul meu cu cichlidae de 180 l cu un filtru tetratec 600. Intrebarea mea este: Exista diferente intre filtrele uv chinezesti si cele de firma?
P.S. Mai invatati-ma ce ar trebui sa mai fac, ce sa adaug ca sa am o apa imecabila
Va multumesc
|
 |
|
Am si eu o intrebare; Ce parere aveti despre uv-urile chinezesti?, si cam ce putere ar trebui sa aiba pentru un acvariu de 180 l cu un filtru extern tetratec de 600?
Va multumesc si ASTEPT UN RASPUNS
|
 |
|