[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: footix
Forum Index » Profile for footix » Messages posted by footix
poza
Donez 3 scalari koi/marble in jur de 10 cm lungime si 15 inaltime. Cei interesati sa-mi dea pm. Bucuresti S6
Eu nu i-am vazut sa fie agresivi cu alti pesti, inclusiv characidae mici. Manifesta agresivitate doar cu alti sajica, si bineinteles ca oricare dintre ciclide isi apara puii.
Uite un peste agresiv, care se uita urat la toata lumea!
Am in continuare 30 de pui de dat.
Cred ca ar fi cel mai bine sa tii in avariul ala o pereche de sajica pana la urma ...
In 250 de litri nu merge decat o pereche dintre ei.
Vand 10 jandarmi 5 - in jur de 12 cm si 5 in jur de 7 cm. Ii dau pe toti cu 50 de lei. Bucuresti S6, cei interesati sa-mi dea pm.
Am in continuare 30 de pui de dat.
Cump?r vallisneria spiralis
Mihai, ma intereseaza direct topicul acesta pentru ca puisorii de care vorbeste din celalat acvariu sunt de la mine. Daca poti oferi conditii mai bune, nu trebuie sa te culci pe o ureche si sa zici ca merge si asa ca asa fac si altii. Ca unii pesti sunt mai rezistenti decat altii nu am cum sa te contrazic, dar pe termen lung pot aparea probleme. Dar nu cred ca e un petshop in care au niste discusi de cateva sute de lei bucata, la care le baga apa de la robinet la o temperatura potrivita cu mana.
Salut Severus si mersi de apreciere. Nu cred ca o sa mai scot pui, pentru ca abia ii dau si pe acestia. Oricum am mai bagat in acvariu doi platydoras si doi agamyxis si nu cred ca o sa mai scape nici unu, mai ales ca nu o sa le pun nici o luminita noaptea.
O seara placuta!
Salut Narcis si scuze ca nu ti-am raspuns mai repede. Nu ma asteptam sa-mi mai raspunda cineva la postul acesta. Si sigur ca o sa bem o bere(sau doua )!
Sa ai o seara placuta!
Multumesc Laur si Pepenetz pentru aprecieri. Sa aveti o seara placuta si sa va bucurati de ei!
Cu neonii nu cred ca o sa aiba probleme daca ii cresti de mici cu ei, dar o sa ramai fara creveti. Daca ai acvariu plantat o sa faca santier din el atunci cand se aleg pereche.
Si Mihai Boldor, eu sunt de parere ca nu ar trebui sa dai sfaturi de genul ca la mine a mers. Nu ai spus cum schimbai direct de la robinet, ce procent, ce temperatura, etc. Daca schimbi 100 de litri din 300 de litri sigur nu este placut pentru pesti. Nu cred ca adora socul de Ph, termic, clor, cupru si alte metale.
Salut!
In orice acvariu o sa ai paraziti externi cat si interni. Important este sa ai conditii cat mai bune in acvariu ca pestii sa nu aiba probleme (calitatea apei si fara aglomerare). Nu ai precizat daca observi la pesti ceva care sa iti indice ca au paraziti, precum puncte albe, ulceratii, etc. Daca acvariul nu este ciclat si ai concentratii mari de amoniac/ nitriti/ nitrati o sa irite branhiile pestilor si inevitabil o sa apara acel scarpinat de decor. Pe langa spalatul filtrelor si schimbatul apei foarte important este si sifonarea substratului pe care eu nu cred ca o faci saptamanal. Daca nu ai un sistem de filtrare ok, sifonarea o poti face si zilnic, ca un pic de munca nu strica niciodata.
O seara placuta, si multa sanatate si tie si pestilor tai!
Salut Kazaku!
Ai putea sa-mi descrii comportamentul ciudat al pestilor?
Este acvariul prea mic pentru sajica. Mai bine incearca sa iei o pereche de apisto sau ramirezi.

Forum Index » Profile for footix » Messages posted by footix
Go to: