Toate acestea sau intamplat dupa ce am revenit din concediu.Am lasat o persoana sa hraneasca pestii o data la doua zile si cred ca persoana respectiva a dat prea multa hrana pestilor iar rezidurile au dus la crearea acestei probleme.Ca timp de iluminare in perioada concediului a fost de 4 ore pe zi.Doua ore dimineata de la 10-12 iar doua de la ora 20-22. Este lumina standard de la un Bazin Juwel Starter 60L.Personal nu cred ca de la lumina, nu este nici puternica si nici durata nu a fost mare.Despre tratarea cu clor vreau sa va intreb cat de safe este pentru plante si acvariu si ce rata de succes are.Nu sufera sau moare planta? Eu vreau sa tratez in mod special cauza nu doar planta si acum despre fosfat cred ca trebuie sa injectez eu ceva pe baza de fosfat si co2 dar asta pentru viitor. Nu stiu cum o sa inchei sau sa opresc aceste alge din acvariu dar o sa va tin la curent.Dupa un tratament cu protalon 7.0.7 eu personal observ ca parca au tendinta de raspandire mai degrada decat oprirea ei. Va Multumesc!
Buna ziua, tuturor!
M-am decis sa postez cateva imagini cu acvariul inceput aproximativ acum 6 luni.
Intre timp am facut cateva modificari dar in mare parte a ramas ca la inceput!