[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: LooSeR
Forum Index » Profile for LooSeR » Messages posted by LooSeR
ce pret are cel Rose si Ozelot .. ce dimensiuni !? si daca accepti schimburi cu pesti sau altceva !?
Cumpar 4 scalari diamant.
Alex .. sunt pregatit sa iti golesc acvariul de pesti
Te astept pe pM sau yms cand sunt gata de mutat !?
Din pacate nu am reusit sa scap .. ba kiar s-au imultit
am tinut vro 4 zile benza am rupt frunzele cu problema mai mare am aruncat elodea.
Din pacate e o planta pe care a donat-o sandu ( Didiplis diandra )si nu vreau sa renunt la ea deoarece ii merge foarte bine .. si are cateva fire pufaieli.
Maine o sa iau penseta si o sa incep sa curat cat pot cu penseta..
P.S. o sa iau si 4 ancistrusi.
alte soluti ar mai fi ?
8 tuburi .. oricum cu cati mai multi cu atat mai bine .. poate faci si lista de rezerve
pai da .. daca tot e okazie ii dau cadou ca stiu ca vroia scalari sa mai puna langa cei 4 pe care ii mai are ... si acvariu e de 200l spatios pt ei..
eventual ii iau eu pe ceilalati 3 ca sa ii fac cadou !
Ma pregatesc pt noul acvariu cat de cat ..
si m-ar interesa de unde pot lua sau cine are asa ceva .. ?
Daca face cineva comanda

Oricum pretul conteaza ...
Deci am 2 bucati mopan una culcata ( orziontal ) cu o mica grota cealalta este in forma de L crepopanta, cu un trunchi de copac de vro 25 cm diametru cu lugime de 80cm ( daca e mai mare il tai )
eventual cu ceva cioturi ramase pe el de la foste crengi.
http://i12.photobucket.com/albums/a236/LooSeR_morris/P6180026.jpg
Am nevoie de 2-3 maturi.
Multzam
sa nu ma uiti pe mine pt 8
de mancare sigur nu e vb
le dau o data pe zi .. le dau doar fulgi.. si le dau cat sa manance in 3 min tot.. deci cat ciupesti cu 2 degete...
azi am mai rupt cateva frunze din echinodorus si ludwigia ..
Ma prgegatesc sa scot toata elodea.
M-ar interesa pe mine java moss daca poti sa o trimiti prin posta
ok...
thread close
Cumpar java moss .. cam 30cm2..
http://babelfish.altavista.com/ foloseste un translator ..
WOCHE= week
STUNDE= ora
minute = minute
zuruk = back
uhr = clock
programm = program
ein/auto/aus = in/auto+out
zufall = chance/bridle
Din pacate nu am cum sa fac testele treb sa le cumpar ..
Nici pana acu nu m-am prins ce tip de alge sunt .. seamana cu Staghorn algae ( cu inceputul )
Problema asta am avut-o si inainte sa imi iau Plecostamusi iar dupa ce i-am luat .. nu am mai avut .. acum iar am..
Ele au aparut dupa ce am introdus niste pastilute pt substrat...( in substrat fertilizanti pt plante ) Or fi avut contact cu apa..prea mult..
Filtru eu il spal o data la o sapt..

p.s. Inca nu sunt fire mari si groase .. inca nu e "atac masiv" si nici nu a fost .. totul a decrus incet ... ca am pus pe forum acum preoblema mea este altceva ... dar ele incet si trist s-au dezvoltat.
image

cam in halul asta a ajuns (
oare lipsa de co2 conteaza ?
pai nu se iau usor cu cu un vat cu nimic ... undele din plante le-am sters cu buretele fin si degeaba..
Am aruncat absolut toate plantele care erau foarte grave / grave ..
Din echyonodorus-ul frumos red .. nu mai stiu cum se numeaste ... am rupt toate frunzele cu problema..
Mancare le dau doar o data pe zi ..deci nu le-am dat in exces..
Culoare e ca un poza iar pe echinodors e putin spre maro.. o sa incerc sa fac o poza..
nu pun creveti ca nnu am acvariu pregatit pt creveti nu am plante multe .. nu am plante tip gazon ..
O sa caut Crosocheilus

Forum Index » Profile for LooSeR » Messages posted by LooSeR
Go to: