Message |
|
ce pret are cel Rose si Ozelot .. ce dimensiuni !? si daca accepti schimburi cu pesti sau altceva !?
|
 |
|
Cumpar 4 scalari diamant.
|
 |
|
Alex .. sunt pregatit sa iti golesc acvariul de pesti
Te astept pe pM sau yms cand sunt gata de mutat !?
|
 |
|
Din pacate nu am reusit sa scap .. ba kiar s-au imultit
am tinut vro 4 zile benza am rupt frunzele cu problema mai mare am aruncat elodea.
Din pacate e o planta pe care a donat-o sandu ( Didiplis diandra )si nu vreau sa renunt la ea deoarece ii merge foarte bine .. si are cateva fire pufaieli.
Maine o sa iau penseta si o sa incep sa curat cat pot cu penseta..
P.S. o sa iau si 4 ancistrusi.
alte soluti ar mai fi ?
|
 |
|
8  tuburi .. oricum cu cati mai multi cu atat mai bine .. poate faci si lista de rezerve 
|
 |
|
 pai da .. daca tot e okazie ii dau cadou ca stiu ca vroia scalari sa mai puna langa cei 4 pe care ii mai are ... si acvariu e de 200l spatios pt ei..
|
 |
|
eventual ii iau eu pe ceilalati 3 ca sa ii fac cadou !
|
 |
|
Ma pregatesc pt noul acvariu cat de cat ..
si m-ar interesa de unde pot lua sau cine are asa ceva .. ?
Daca face cineva comanda
Oricum pretul conteaza ...
|
 |
|
Deci am 2 bucati mopan una culcata ( orziontal ) cu o mica grota cealalta este in forma de L crepopanta, cu un trunchi de copac de vro 25 cm diametru cu lugime de 80cm ( daca e mai mare il tai )
eventual cu ceva cioturi ramase pe el de la foste crengi.
http://i12.photobucket.com/albums/a236/LooSeR_morris/P6180026.jpg
|
 |
|
Am nevoie de 2-3 maturi.
Multzam
|
 |
|
sa nu ma uiti pe mine pt 8 
|
 |
|
de mancare sigur nu e vb
le dau o data pe zi .. le dau doar fulgi.. si le dau cat sa manance in 3 min tot.. deci cat ciupesti cu 2 degete...
azi am mai rupt cateva frunze din echinodorus si ludwigia ..
Ma prgegatesc sa scot toata elodea.
|
 |
|
M-ar interesa pe mine java moss daca poti sa o trimiti prin posta
|
 |
|
ok...
thread close
|
 |
|
Cumpar java moss .. cam 30cm2..
|
 |
|
http://babelfish.altavista.com/ foloseste un translator ..
WOCHE= week
STUNDE= ora
minute = minute
zuruk = back
uhr = clock
programm = program
ein/auto/aus = in/auto+out
zufall = chance/bridle
|
 |
|
Din pacate nu am cum sa fac testele treb sa le cumpar ..
Nici pana acu nu m-am prins ce tip de alge sunt .. seamana cu Staghorn algae ( cu inceputul )
Problema asta am avut-o si inainte sa imi iau Plecostamusi iar dupa ce i-am luat .. nu am mai avut .. acum iar am..
Ele au aparut dupa ce am introdus niste pastilute pt substrat...( in substrat fertilizanti pt plante ) Or fi avut contact cu apa..prea mult..
Filtru eu il spal o data la o sapt..
p.s. Inca nu sunt fire mari si groase .. inca nu e "atac masiv" si nici nu a fost .. totul a decrus incet ... ca am pus pe forum acum preoblema mea este altceva ... dar ele incet si trist s-au dezvoltat.
|
 |
|
cam in halul asta a ajuns  (
oare lipsa de co2 conteaza ?
|
 |
|
pai nu se iau usor cu cu un vat cu nimic ... undele din plante le-am sters cu buretele fin si degeaba..
Am aruncat absolut toate plantele care erau foarte grave / grave ..
Din echyonodorus-ul frumos red .. nu mai stiu cum se numeaste ... am rupt toate frunzele cu problema..
Mancare le dau doar o data pe zi ..deci nu le-am dat in exces..
Culoare e ca un poza iar pe echinodors e putin spre maro.. o sa incerc sa fac o poza..
|
 |
|
nu pun creveti ca nnu am acvariu pregatit pt creveti nu am plante multe .. nu am plante tip gazon ..
O sa caut Crosocheilus
|
 |
|