[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: AndreiS.
Forum Index » Profile for AndreiS. » Messages posted by AndreiS.
Am o problema cu un peste Black Ghost, ieri mi-a intrat in filtrul intern si o paleta i-a cam dat o palma si acum are ceva rana la gura o ruptura ceva, iar linia de pe frunte care trebuia sa fie alba, acum e rosie.(Atasej mai jos un video.)
Trebuie sa il tratez cu ceva pentru a se vindeca mai repede? si daca da, va rog sa imi spuneti cu ce.
Asa nu pare sa aiba probleme prea mari, zic asta pentru ca nu sta suparat, insa imi e teama ca nu o sa mai manance, de aceea apelez la voi, poate ma puteti indruma sa il fac bine.
Aici este videoul cu el.L-am mutat intr-un acvariu mai mic si i-am pus acea cutie doar ca sa il pot filma. https://youtu.be/CHiRGVkxFUk
Va multumesc!
adrian09 wrote:pai din cate stiu eu, aceeasi poveste este si intre scalari si xipho,dpdv al apeei,temperatura,ph ..etc sunt compatibili doar ca xipho este atras de cozile voalate,sau mari si le cam ciuguleste iar rechinul este putin mai agresiv si dominant...
S-au vazut si combinatii ciudate care au mers dar si combinatii intre aceeasi rasa de pesti care nu merge sau combinatii compatibile care nu merg
pana la urma depinde de ceea ce se intampla la tine in bazin si din cate se pare,rechinul tau nu il vrea pe domnul scalar in preajma..

Din ce am vazut rechinul alearga doar dupa gurami pe timp de zi. Cred ca noaptea se ia si de scalar, ca ziua nu are nimeni treaba cu scalarul.
Oricum o sa il scot cat mai curand din acvariu si o sa vad daca pai apar probleme
Multumesc! smilie
piratul wrote:ai vazut la ei in acvarii combinatia asta de pesti????eu cred ca nu......

Combinatia respectiva nu, dar am vazut in schimba Scalari maturi combinati cu barbus tetrazona verde (din cate am citit nu merge deloc), deci asta nu e un punct de orientare neaparat.
Mersi de raspuns, o sa vad ce o sa fac cu el, era preferatul meu
piratul wrote:simplu da,e atacat de"rechin curcubeu" si in curand scalaru

Sa inteleg ca nu sunt tocmai compatibili asa cum spuneau cei din pershop..
Buna seara!
De 2 saptamani detin un acvariu cu volumul de 112 litri in care am adaugat 3 Gurami, 7 Neoni, 1 Cory, 1 Rechin Curcubeu si recent un Scalar care este de o dimensiune mai mare fata de restul pestilor.
Observ un comportament destul de agresiv /jucaus al acestui rechin curcubeu, ii alearga in tot acvariul pe guramii, insa nu am observat sa ii raneasca in vreun fel.
Am o problema cu scalarul nu am vazut nici un peste sa il alerge, dar pe zi ce trece coada lui este tot mai roasa si se vad oasele asa transparente de la cum i sa dus ‘membrana’ de pe coada.
Intrebarea mea este, care peste il raneste pe Scalar?
Sper ca am dat toate detaliile necesare pentru a putea raspunde la intrebare.
Mersi anticipat.
Poze cu scalarul si cu acvariul:
https://imgur.com/jeA2pMh
https://imgur.com/a/o6RiVid

Forum Index » Profile for AndreiS. » Messages posted by AndreiS.
Go to: