[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: LooSeR
Forum Index » Profile for LooSeR » Messages posted by LooSeR
Schimb 4 ancistrusi cu creveti eventual diferenta din partea mea.

Ancistrusi sunt maturi 3 muieri si un mascul
a da cand l-am citit prima oara deabea ma trezisem si nu am inteles care 4 bucati de geam car veni 8 daca fac 2 straturi
dar acu e ok
Eu ma gandeam asa.
Vor fi 2 laturi una mai mica una mai mare
A- mai mica
B- mai mare
In primul fund A va continua pana in planul din spate al acvariului intersectand-o pe B ( bine inteles ca nu le voi supra pune .. )
iar in fundul al 2-lea va fi totul invers
Sper ca intelegeti ceva
image
Tipul care il vrea e un prieten bun care isi renoveaza casa ... deocamdata s-a gandit doar la asa ceva. Nu vrea cum ai facut tu luchian i-am zis si eu ceva de genu ala dar na. E arhitect vrea ceva mai aparte dar nu pot sa il conving ca se vede destul de ciudat.

Sa vedem ce mai zice lumea.
Nope
Va zic maine ce s-a intamplat cu el !
Nu ai inteles..
El va fi ca un L geamurile vor fi toate drepte

image
am zis ca dau tot fara pesti si plante ( substratul il las ca nu am ce face cu el )
Iti dai seama ca la 1mil tot ce e acolo eera pomana curata bine si fara pesti e pret ok

Se pare ca tipoul care il vroia nu da nici un semn de viata .. Daca nu zice nimic maine il pun activ dinou !
nu ma poate ajuta nimeni !@?
Salut mey acu te trezesti.
Din pacat tocmai ma pregatesc sa o vind pt a avea bani de noul acvariu.
hai sa fim seriosi la 160litri ... geamul cred ca ar costa in jur de 1mil mai conteaza 100.000 in plus pt al face mai lat cu 10 cm? Acvariu o sa il ti mai mult timp cu siguranta. daca e pe termen scurt nici nu mai are rost sa il faci
da bine inteles ca atunci cand se aleg.
Ma nush ce sa zic .. macar 2 perechi si 8neoni cred ca e ok. Dar daca mai adauga altii deja e aglomerat.
Si vezi incearca sa il plantezi frumos dar nu excesiv ca le iei din spatiu.
om trai si om vedea sa vedem ce se aude joi dar dupa cum zicea e pe bune
Oricum inca un mic ps. el e activ din februarie .. si filtru si incalzitorul sunt in garantie ( incalzitorul e de 2 luni folosit maxim o luna vara asta )
Am un prieten care ar Vrea sa isi faca acvariu pe colt tip cornier cu o latura mai mare ca cealalata. ca un "L"

A facut cineva asa ceva. ? Are cineva vro poza cu acest tip de acvariu. Se distorsioneaza urat imaginea cind te uiti din fata ? Dar linia din planul frontal care apare la imbinarea celor doua laturi la 90Grade??
Nu mai nu am stiut ca e brad .. am dat comanda la un tip care a plecat la munte sa imi ia o buturuga.

Ideea de desing a fost pot sa zic destul de misto.

Buturuga treb preparata ca o jardiniera .. taiata o felie si pe urma scormonita in interior si pus substrat. Pusa buuruga pe orizontala in spatele acvariului cu substrat in ea.
In fata buturugei un covor de riccia sau orice altceva. langa buturuga pe substrat pus plante medii o tufa ca ex Microsorum Pteropus. Pe buturuga as fi pus java moss pt a crea contrast misto intre gazon si buturuga. Iar pe buturuga. Diferite plante de ex in fata as adauga planute mai mici ca Microsorum Pteropus tot tip tufa iar in spate Eusteralis sp. . Plante pozitionate pe buturuga ar fi din laterale spre mijloc descrescatoare.

Dar fiind acu buturuga de brad. Pot sa ma impusc. Eventual o voi taia si o voi face jardiniera si o voi pun in gradina sau o voi da oricarei persoane care mi-o cere
Ideea e sa faci latime cat mai mare deoarece o sa ai impresia ca plantele din spate vor fi foarte in fata.
Eu zic ca 50 ar fi ok
Oricum Guppy cu discusi ? la 30grade nu cred ca o sa tina prea mult pesti daca iti vei pun discusi vro data si nu vei tine de regula cu un discus matur la 30litri si 1cm peste la 5litri .. Cauta pesti sa reziste la temperaturi mari. de ex Neoni Rosi.

Sa nu imi sara lumea in cap dar la 160litri cred ca o pereche matura de discusi si niste neoni ar fi ok. ( ideea e sa fie pereche nu sa incerci tu sa ii faci pereche deoarece ne fiind cu mai multi se vor alerga prin acvariu si eventual unu va stagna si celalat v-a creste )
ok

un mic p.s. acvariul fiind incastrat doar pe geamul din fat ase afla zgarieturi. pe laterale si spate doar la baza de la pietris nisip .. ( daca sunt )
Si cateva poze
http://i12.photobucket.com/albums/a236/LooSeR_morris/P6180026.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a236/LooSeR_morris/P8260076.jpg
pt discusi pret separat?
E inca valabila .. nu am noroc in buturugi.

Dar schimb foaia .. merge si cu Radacini de vitza de vie sau alti arbori ..deoarece schimb acvariu si am loc mult mai mult
Mda .. pot sa o arunc ... dupa ce termin de decojit ca deja am facut jumate .. poate io dau cuiva care si-o pune in gradina.

Ideea e ca nu am taiat eu nimic .. a fost gasita in paudre pe la tzara ...

Forum Index » Profile for LooSeR » Messages posted by LooSeR
Go to: