[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: wally19
Forum Index » Profile for wally19 » Messages posted by wally19
@scorpionul La pesti m am gandit la scalari , tetra , sanitari , pesti curcubeu , labirint .

@Antecume Pai acvariu o sa fie asa : nisip , pietris si plante easy cum ai precizat (am tras cu ochiu un pic pe google) Heteranthera zosterifolia , Bolbitis , Vallisneria, Cabomba caroliniana , la astea m am gandit. Si la pesti cum am precizat mai sus la colegul.
Ar fi plantele astea si cateva ornamente. Si ca lumina si instalatie ?
Instalatie : filtrul extern JBL
Incalzitor (nu stiu de care , te rog sa mi lasi un link sau un nume ceva care este mai bun sa n am probleme)
Si ce mai este necesar..
@scorpionul Da. O sa il cumpar pe bucati cum a zis si colegul mai jos. Multumesc pt sfat !

@Antecume Nu doresc sa cresc plante. Creca mai bine as merge pe bucati , cum ai precizat mai sus , nu conteaza ca ies mai mult cu cateva sute de lei. Obiectivul meu este sa fie "safe" acvariu , sa nu am probleme sa imi moara pesti. ( Am avut acvariu cand eram copil si datorita pietei prea scumpe sau chiar nu se gaseau in ro s-a dus acvariu)
Eu doresc sa il pun in living intr un colt sau chiar pe mijloc , ma rog nu conteaza chestia asta. Pe mine ma intereseaza ce instalatie am nevoie si toate cele ca sa fie safe.

@varolluis Credeam ca este necesar si acea instalatie de CO2. Nu doresc plante. Doar artificiale sa nu stau sa imi bat capu prea mult. Si doresc niste specii de pesti pt acvariu de 180L.

Va multumesc pentru raspunsuri !
Ca filtru extern am ales JBL. Mai este necesar si cel intern ? Pentru decor, am ales nisip , pietris si plante (dar aici nu prea ma pricep) sau sa merg pe ornamente ? si as avea nevoie si de cateva sfaturi pentru ce pesti sa aleg .
Salut ! Ma numesc Valentin , sunt din Constanta. Zilele acestea doresc sa fac un living si am decis sa pun si un acvariu de 180L (Apasa aici) am studiat putin google-ul si am vazut cum sta treaba de fapt. Acest acvariu vine inclus in pachet cu pompa, termostat etc., pe langa asta am inteles ca ar fi nevoie si de un sistem de CO2 si un ph controller (deoarece nu mai este necesar sa schimb apa in fiecare saptamana). Ca decor, doresc ceva de genu AICI . Nu ma pricep in acest domeniu , de aceea doresc ajutor . Va multumesc !

Forum Index » Profile for wally19 » Messages posted by wally19
Go to: