Revin cu un update ?i poze. Si rug?min?i pentru sfaturi.
Dup? asanarea

acvariului totul pare bine ?i frumos, nu au mai aparut alte lipsuri in inotatoarea lui. Am adaugat JBL Ferropol pentru anubia si EasyLife Easystart pentru culturile bacteriene.
in momentul de fata nu am substrat si nu as vrea sa mai pun deoarece acele alge erau imposibil de curatat corespunzator si pe langa faptul ca stricau apa, aratau si inestetic.
Urmatorul pas, la leafa, este sa imi iau kit-ul pentru apa ca sa pot urmari ce si cum.
Am mai citit si ma gandeam ca ar fi benefic pentru el sa adaug un filtru. Ce imi puteti recomanda pentru el? Am citit ca ei au nevoie de un filtru cascada dar imi puteti recomanda ceva concret? Pot sa il las si cu apa nefiltrata?
Ah, tin sa mentionez ca am citit pe site-urile de specialitate ca disparitia cozii poate sa fie cauzata, pe langa columnaris, de nivele mari de amoniac si nitriti - apa nepotrivita. Cum el nu are niciun semn de infectie (recunosc ca nu e "primul" meu betta, am avut unul dar cred ca l-am luat bolnav fara sa stiu pentru ca a murit in 3 zile de o infectie urata) am zis ca apa e de vina si de accea am curatat acvariul.
Am incercat sa mai caut problema mea pe site dar sunt fooooarte multe pagini si nu am gasit nimic similar.