[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Florinpirvu
Forum Index » Profile for Florinpirvu » Messages posted by Florinpirvu
Message
Nimic, la fel, functioneaza perfect 3 5 min cand il bag in priza, apoi se opreste... sa se incalzeasca ceva pe undeva...habar nu am ce sa ii fac.. :l
Salutari tuturor!

Am un CristalProfi 1500 care de ceva vreme se opreste. Totul a inceput dupa o curatare. Spalat, asamblat, bagat in priza. A pornit, a scos aerul, a mers circa 3 4 minute apoi s a oprit. L am desfacut iar, totul parea in regula, pus la loc, acelasi lucru. Dupa cateva minute se opreste. I am schimbat rotorul gandindu ma ca poate s a stricat ceva pe acolo, s a uzat.... La fel si cu noul rotor. Am desfacut din nou , am desfacut partea de sus care tine rotorul, piulita mare de plastic, totul pare ok. L am bagat in priza din nou si am observat ca pe masura ce strang piulita de plastic, se blocheaza. Doar intr o anumita pozitie functioneaza rotorul, insa si asa doar pt putin timp. S a mai confruntat cineva cu asa ceva?
Care ar putea fi cauza?

Multumiri anticipate !


florinpirvu69@yahoo.com
Salutari tuturor! Ma confrunt cu o problema si din pacate pentru cele peste 200 de ciclide africane ale mele e chiar o problema de viata si de moarte.

AM REUSIT, nu mai conteaza cum sa sparg sticla care protejeaza lampa UV la un filtru Aqua Zonic Aqua Pro 2200 si nu o gasesc pe nicaieri in tara. Am gasit o prin Australia si Brazilia, dar dureaza foarte mult transportul si mai costa si de cateva ori cat sticla respectiva. Ma gandesc ca poate cineva de aici poate stie alta sursa de unde as putea sa o cumpar. Sau poate are cineva un filtru Aqua Zonic Aqua Pro 2200 care nu mai functioneaza si se poate lipsi, contra cost fireste, de sticla respectiva.

Multumesc anticipat!

Florin

florinpirvu69@yahoo.com

Ape limpezi si sanatoase!
Amator daca mai sunt disponibili. Am bazin de 480l, spatiu au
Va multumesc, sunt de ceva timp pe aici, doar ca am stat mai la cutie. Am citit si invatat cate ceva de la fiecare ;)
Sunt Florin Pirvu, lucrez la Fishing and Huntin Tv, realizez emisiunile de vanatoare la acest post tv, pescuiesc, vanez si iubesc tot ce misca intr-un fel sau altul. Am 1bazin de 450+, 1 de 98, 1 de 45 si unul de 40 toate cu locuitorii din malawi momentan.

In rest...ape limpezi si fara batai de cap.

Florin
Multumesc din suflet de donatie. Pestii sunt foarte ok, iar dvs un om deosebit. Viata frumoasa sa aveti!!!!
 
Forum Index » Profile for Florinpirvu » Messages posted by Florinpirvu
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com