[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: O.Daniel
Forum Index » Profile for O.Daniel » Messages posted by O.Daniel
Ok , multumesc pentru sfaturi , ma asteptam la mai multe , dar se zice ca este mai bine putin decat deloc ,

Voi incerca amandoua sfaturile , si voi reveni cu post

PS : imi cer scuze pentru greselile de gramatica dar eu in romana vorbesc si scriu doar aici =))
Buna seara ,

Am si eu o problema de 2 zile si nu stiu cum sa o rezolv , intrun acvariu de 250 de litri in momentul de fata am 4 scalari , 1 care exista deja in acvariu "femela a murit subit dupa 1 an de zile , sau cel putin presupun ca erea femela din cate am citit pe forum + ca nu au fost probleme intre ei si nu avea acea scobitura in cap" si 3 achizitionati de curand , 1 mascul si 2 femele , din spusele celui de unde iam luat , precizez ca sunt de talie XL , cam de marimea unei palme deschise la maxim ,
Problema este urmatoarea : cel care lam avut in acvariu nu se calmeaza deloc , ataca fara oprire pana si noaptea mam trezit expre sa ma uit si alearga dupa ceilalti 3 mereu , si nu stiu ce sa fac , nu vreau nici de el sa scap pentru ca il am de aproape 1 an jumate , dar nici de cei noi nu vreau sa scap pentru ca sunt frumosi rau , 2 negri si unul albastru

Daca poate cineva sa imi dea un sfat .

Acvariul este plantat medium cu plante expuse pe lemn cu ventuze , deci loc de ascuns au , si mai sunt 6 panda in el

Va Multumesc
sonic11 wrote:Toti viviparii i-si mananca puii, inclusiv mulinezii.

In primul rand scuze pentru intarzierea raspunsului , Da intradevar nu ramane nici un pui in viata , dar de 2 zile am o alta problema , unu dintre neoni nu mai are jumatate de coada , si cand sta pe loc parca este mort , sta pe spate ,
Da stiu ca Molly cu neoni nu au ce cauta in acelasi acvariu , dar acum este prea tarziu , este posibil sa fie "ciupit" de catre molly , si care ar fi sansele sa mai scape
Salutari la toata lumea

Am achizitionat un acvariu de curand pentru fica si sotia mea "intre timp mam inbolnavit si eu" de 250 L , 2 neoane 100W fiecare filtru extern , sistem co2 , plante , etc + pestisori 4 femele molly , 1 mascul molly , 15 neoni , 8 panda ,
pana aici toate bune si frumoase , nu am probleme cu alge , culoare apa sau mirosuri , dar ieri dimineata mam trezit si cand am vrut sa dau de mancare la pestisori spre uimirea mea am gasit 18 puisori de molly + 12 in aceasta dimineata , am cumparat 2 incubatoare si iam bagat inauntru + hrana pentru pui marca SERA "la recomandarea vanzatorului"

Problema mea este alta , nu pot sa ii spui ficei mele ca trebuie sacrificati "nu va intelege si imi va face viata un calvar , nu are decat 6 anisori " , dar nici sa ii pastrez nu pot , in ritmul asta in 2 luni nu mai au loc in acvariu

Acum si intrebarea : Mam gandit sa ii mai fac cadou ficei mele vreo 2 pestisori , dar asi dori o rasa de pestisori care sa manance pui de molly , dar care sa se si inpace cu restul pestilor din acavariu "daca exista asa ceva" Intrebarea este , dupa ce pestisori asi putea sa ma uit

Va multumesc

PS:scuze pentru greselile mele ortografice dar scriu foarte rar in limba Romana
Salut , ma numesc Obretin Daniel , am 31 de ani sunt din Tg Jiu de origine si locuiesc in Franta de 25 de ani , Acum 6 saptamani am fost cu fica mea sa cumparam un papagal , doar ca ne-am intors acasa cu un acvariu de 250 de litri , 2 neoane 100W "nu cunosc marca " filtru extern JbL cristal profil 950L , pamant , plante "nu cunosc denumirea momentan , sistem CO2 JbL proFlora mm2 , + dupa 14 zile de batatie la cap din partea "ATENTIE" ficei mele dar si a nevestei am cumparat si pestisori : 4 femele molly +1 mascul , 15 neoni si 6 panda

Ma bucur ca am reusit sa dau de acest site , care ma ajutat enorm pana in momentul de fata

Voi incerca sa fac cateva poze si sa le adaug

Va Multumesc

PS: imi cer scuze pentru greselile de ortografie dar scriu foarte rar in limba Romana

Forum Index » Profile for O.Daniel » Messages posted by O.Daniel
Go to: