[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: sure2
Forum Index » Profile for sure2 » Messages posted by sure2
Deci va trebui sa gasesc alta tema pentru acvariu
Va multumesc frumos pt ajutor.
Pai hai ca va explic, ca sa nu zica lumea ca-s troll: de cateva zile tot caut o planta ACVATICA cu frunze care sa SEMENE cu ale cannabisului, bineinteles fara compusii activi pe care cannabisul ii are. Probabil se vor gasi destui sa spuna: "pune acolo o plantuta si vezi ce se intampla"... au incercat altii inaintea noastra. Ei bine, dupa lungi cautari m-am lasat pagubas, am ajuns la concluzia ca nu e nici o planta care sa semene cu ce vreau eu. Asa ca am inceput sa caut despre cum sa amenajez un acvariu si ce altceva mai tre sa stie un incepator (am un betta intr-un bol si vreau sa-l mut in acvariu de 20 litri impreuna cu niste neoni si cativa sanitari), ca sa nu ma arunc cu capul inainte. Asa am gasit pe un site http://velvetdragon.com/bettas/caresheet.html poza cu pricina. M-am emotionat ca o fetita, si-mi zic: daca omu are, inseamna ca exista... Si uite-ma cum imi fac cont pe forum, doar, doar gasesc minunatia de planta acvatica ce seamana cu minunatia cealalta :-) . Dar daca in poza e doar o planta de cannabis, imi cer scuze ca v-am rapit timpul. Daca totusi are cineva vreo idee despre ce am aberat eu aici, mi-ati fi de maxim ajutor :-)
Salutare lume,

Sper sa ma poata ajuta si pe mine cineva cu numele plantei din imagine.

image

PS: ma refer la cea din dreapta sus, cu multe frunze.

Multumesc

Forum Index » Profile for sure2 » Messages posted by sure2
Go to: