[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: alinaleca_85
Forum Index » Profile for alinaleca_85 » Messages posted by alinaleca_85
ok va multumesc mult pt sfaturi.am separat femelele de mascul.sper ca galma aceea sa fie doar de la prea multa mancare si nu de la dropsy.
si eu m-am gandit tot la dropsy,si daca e asa cu tot tratamentul din lume nu are nici o sansa...si sunteti de parere ca ar trebui sa iau un acvariu mai mare pentru un mascul si 2 femele betta???
alinaleca_85 wrote:
alinaleca_85 wrote:Am o femela beta de 1 an. Este ok mananca si e vioaie, e intr-un acvariu de 30 l deci are spatiu suficient, dar de curand i-a aparut ca o galma,.. ceva mai umflat langa inotatoare, care iese in evidenta in partea dreapta mai mult decat in stanga.va rog sa ma ajutati si pe mine ca nu stiu ce are…
alinaleca_85 wrote:Am o femela beta de 1 an. Este ok mananca si e vioaie, e intr-un acvariu de 30 l deci are spatiu suficient, dar de curand i-a aparut ca o galma,.. ceva mai umflat in dreptul stomacului, care iese in evidenta in partea dreapta mai mult decat in stanga.va rog sa ma ajutati si pe mine ca nu stiu ce are…
Am o femela beta de 1 an. Este ok mananca si e vioaie, e intr-un acvariu de 30 l deci are spatiu suficient, dar de curand i-a aparut ca o galma,.. ceva mai umflat in dreptul stomacului, care iese in evidenta in partea dreapta mai mult decat in stanga.va rog sa ma ajutati si pe mine ca nu stiu ce are…

Forum Index » Profile for alinaleca_85 » Messages posted by alinaleca_85
Go to: