[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Akaiu07
Forum Index » Profile for Akaiu07 » Messages posted by Akaiu07
In momentul de fata nu pot directiona apa decat intr-o directie.
Nu am avut cele necesare pe a face un spray bar. Dar urmeaza sa ma ocup de asa ceva. Sper sa reusesc a-i scoate din pozitia aia. Au vanturat nisipul in locul respectiv de-i alb.
Clownii astia ma fac la nervi Ieri nu le-ma dat nimic de haleala ...am zis sa li se faca foame...azi am incercat si inca nimic...de 3 zile n-au halit nimic!!!!!
Cum sa-i conving eu sa manance.? La fel si cu pozitia in bazin...cea mai mica miscare de apa si nu mai ies din coltul ales. Inchid pompa de la filtru si in 5min umbla prin bazin.

In alta ordine de idei, piata vie si-a facut simita prezenta.Nu mai sesizez niciun fel de biofilm pe suprafata apei. Pana ieri oricat de tare as fi balbotat suprafata apei se forma imediat la loc in momentul in care opream pompa. Acum suprafata este oglinda. Si a aparut mirosul caracteristic de apa sarata
Eu i-am avut dintodeauna prin bazine plantate.Nu va zic ca i-am inmultit in asa ceva! Si au crescut foarte bine. Principala susrsa de stress pentru specia asta este calitatea apei. Daca le place apa nu a nicio treaba. Vor patrula si vor veni imediat la geam in momentul in care va vor zari.Parerea mea este ca un bazin gol ii streseaza mai tare decat unul plantat. Verifica mai atent calitatea apei. Atasez o poza cu o pereche care au depus in bazin plantat si la gramada cu altii discusi.
Uite si originalele
Anyway, cred ca pentru anii 97 a fost chiar cel mai spectaculos bazin la momentul respectiv. Chiar si acum, pus din nou pe picioare ar face senzatie! Cred ca-l scot la licitatie

Gata cu offtopicul!
Deci bazinul tau a ajuns faimos
Cu discusii mei hehehe..ce vremuri...imi aduc aminte cum i-am carat pe avion si devenisem un soi de VIP - nu tu stat la coada prin aeroport..prioritate maxima la imbarcare, nu cumva sa se stereze discusii prin pungi
Lucian wrote:
Akaiu07 wrote:Domul Koala vad ca nu te lasi nicidecum..deja ai trecut la marine...esti tare!

koala wrote:Bah, pe unde 'reaku ai fost toti anii astia?... si, ce e cu vechiul user?

Userul ezista daca ai uitat parola o resetam si o schimbi la prima logare

Da cine mai stie ce adresa de email foloseam eu in vremurile alea.. asa ca am zis sa fac ceva asemanator
..Da pe unde n-am fost! Fiul ratacitor a scris pe mine
Domul Koala vad ca nu te lasi nicidecum..deja ai trecut la marine...esti tare!

Forum Index » Profile for Akaiu07 » Messages posted by Akaiu07
Go to: