[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: barabasfan77
Forum Index » Profile for barabasfan77 » Messages posted by barabasfan77
se da cilindru/canistra inox , capac etans , dimensiuni 60 cm inaltime , raza 11 cm , volum aproximativ 22 litri , stuturi 16 mm in -out la partea superioara a cilindrului . WORKING PRESSURE 130 PSI aproximativ 8 atmosfere / bari .productie canada
ideal pentru un filtru extern .

pret de vanzare 400 lei . ridicare personala bucuresti sau trimitere prin curier
- filtru denerlle external skimfilter , perfect functional , fara suportii de prindere pe marginea acvariului . are toate accesoriile ce vin la pachet , un sertar cu seachem denitrate , unul cu volcanit si inele ceramice ...... pret 150 lei
- capac 40/40/ 6 cm inaltime ,comatex vopsit negru , modular, lampa led...... pret 250 lei
- capac 80/ 35 , comatex vopsit negru , modular sistem juwel, fara instalatie electrica ..... pret 150 lei
- lampa led 80 cm lungime , 3 alimentari , ventilare suport ....pret 400 lei
-lampa led nano -wabi kusa , 2 modele .....pret 120 lei bucata
multumesc ! frumoase sanatoase !
sal. ai mesaj
Bogdan_g wrote:Salut,

As vrea sa fac o lampa cu led-uri de 10w pt un acvariu cu africani. Aveti idee cam de cate leduri as avea nevoie la o lungime de 2m in asa fel incat sa iasa ceva ok?
O alta intrebare: intre priza zi led ce vine pus, o sursa si atat?

calculezi unghiul de dispersie si inaltimea la care montezi lampa fata de luciul apei si atunci vei sti cate leduri vin pe lungimea bazinului. poti folosi leduri cu alimentare la 12 v ptr a fi mai simplu de alimentat . dai la fiecare 12 v dintr-o sursa de alimentare cu o putere calculata pe numarul de leduri folosite .
capac acvariu 80/35 modular diy sistem juvel fara instalatie electrica din comatex de 5 mm vopsit negru mat
pret 200 lei
sv_costin wrote:pe undeva am pierdut sirul de date al acestui proiect. cum merge lampa de 80cm ?
vreau sa fac si eu ceva similar, dar nu am inteles cate leduri de fiecare culoare ar trebui sa folosesc si cum sa le asez cat mai eficient.

acvariul meu are 80 x35 x 40. in urma experimentului ce m-ai sfatui sa cumpar (numar de leduri / culori)?

uite un acvariu de aceleasi dimensiuni cu al tau tinut doar pe lumina led diy cu leduri de putere mica , parerea mea mai avantajoase ca cele de putere mare atuci cand coloana de apa este sub 50 cm
poze aici
https://www.facebook.com/lampacvariu/
nu stiu de ce dar nu imi incarca pozele
barabasfan77 wrote:comatexul iti da variante de constructie . poti face capac plin dar este un dezavantaj in momentul intretinerii sau poti face capac modular . prin modular zic ceva tip celor de la juwel . o rama exterioara acvariului fixa pe care se fac inchiderile . 3 module pe lungime , doua capace si una cu sistemul de iluminat

asta avand dimensiunea de 80/35
comatexul iti da variante de constructie . poti face capac plin dar este un dezavantaj in momentul intretinerii sau poti face capac modular . prin modular zic ceva tip celor de la juwel . o rama exterioara acvariului fixa pe care se fac inchiderile . 3 module pe lungime , doua capace si una cu sistemul de iluminat
se vinde acvariu cub cu latura 40 cm
-sticla cantuita integral , grosime 6 mm, silicon negru DOW
- stand negru pal Egger-austria , cant abs 2 mm, doua rafturi detasabile , priza modulara montata in interior , supotr diy ptr recipiente si suport magnetic ptr ustensile metalice , spatele plin prevazut cu gaura caota ptr trecerea cablurilor si furtunelor de filtru
-capac comatex fara instalatie electrica , de fapt a fort conceput ptr doua lampi led detasabile . are montat pe el 2 ventilatoare de racire ,si doua intrerupatoare buton pentru aprinderea separata a lampilor . LAMPILE NU SUNT IN DOTAREA CAPACULUI .

atat acvariul cat si standul sunt noi . un proiect ce s-a lasat asteptat si de care m-am razgandit
pretul este de 500 lei doar bucuresti
contact telefonic 0731239906
se poate folosi ca variator de intensitate un modul dimmer cu telecomanda , benzile led sunt cumpatate din bucuresti de la o firma spacializata pe led si sisteme de iluminat led
combinatie de alb cald 3000k , alb rece 7000k si acel violet dat din albastru si rosu .... alimetarea simpla in paralel la 12 v si amperaj in functie de numar de leduri . un led smd are un consum de 0.3w si un flux luminos de aprox 25 lm alimentat corect . forme de lampi opentop si poze se pot vedea pe fb
https://www.facebook.com/dan.barabas1/media_set?set=a.750448185075291.1073741847.100003303504262&type=3
ma refer la acele leduri smd 5050 montate in module de 3 bucati pe banda rigida de aluminiu... este identica cu acea banda flexibila la 5 m..... aceasta banda rigida este la lungimi de 1m avantajul este ca se poate monta cu adeziv termic pe supotr de aluminiu ptr dispersia caldurii. alt avantaj este ca au stbilitate in functionare plus ca adunate dau lumina corespunzatoare acvariului.
am urmarit aceasta postare , nu de la inceputurile ei ..... citit tot, date tehnice , calcule .... sunt curios daca proiectul a dus catre un rezultat ?
ca si punere in tema am ceva proiecte de lampi led .... merg pe leduri de putere mica , cumulate in intensitate, combinate in temperaturi de culoare , lampile rezultate avand design , usurinta in foloside, durabilitate , greutate extrem de mica , ex o lampa de 80 cm la pana 1 kg greutate..... voi da nastere la discutii sceptice privind lumina led de putere mica ... teste ale acestor leduri sunt facute in acvariul personal fara nici o aditie de co2 sau fertilizare in masa apei. substrat fertil aquabasis si ceva aditie de eazycarbo care momentan este intrerupta .
poze cu aceste lampi se pot vedea pe contul de fb .... dan barabas
video cu o lampa si acvariul luminat cu led

by koala: Am rezolvat linkul, ca sa putem vedea filmul direct aici.
cumpar ancistrusi albino ,yellow, gold peste 6 cm
da . multumesc. intradevar e CRYPTOCORYNE PONTEDERIIFOLIA
multumesc de primire
as dori sa cunosc numele acestei plante
salutare tuturor ! sunt dan din bucuresti ,titan. incepator in ale acvaristicii
rastel acvarii din profil rectangular patrat de 4 cm latura cu dimensiunea de 1900 inaltime, 1380 lungime si 440 latime. este vopsit termic negru si vine insotit de 6 acvarii de420\500 cu 380 h si 2 acvarii de 420\500 cu 300 h.
pretul este de 600 roni . 0731239906

Forum Index » Profile for barabasfan77 » Messages posted by barabasfan77
Go to: