[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Mihaita*****
Forum Index » Profile for Mihaita***** » Messages posted by Mihaita*****
Inca nu dar astept sa se incalzeasca putin ca poate renovez si atunci poate ca o sa mai fac loc pentru unul mai mare...
Unde sa gasesc betta frumos??
Stie cineva vreun petshop bun din judetul Mures??
Filtru burete ca acesta??
Ma scuzati dar nu am putut edita primul text!!
Mihaita***** wrote:Buna! M-am gandit sa imi schimb acvariul "tortura"! Vreau sa achizitionez un betta splendens...dar nu stiu ce acvariu sa cumpar sau ce filtru!! Va rog sa ma ajutati!!!
Eu m-am gandit sa cumpar un acvariu aquabiz de 15l,si sa ii adaug un filtru pat mini si ceva substrat!!
Si mai vreau daca va rog sa imi spuneti informatii despre betta!!!(dimensiune,hrana,litri necesari,etc.)
Buna! M-am gandit sa imi schimb acvariul "tortura"! Vreau sa achizitionez un betta splendens...dar nu stiu ce acvariu sa cumpar sau ce filtru!! Va rog sa ma ajutati!!!
Eu m-am gandit sa cumpar un acvariu de 15l,sa pun filtru aquael pat mini si ceva substrat!!
Si mai vreau daca va rog sa imi spuneti informatii despre betta!!!
Betta splendens halfmoon cat creste???? Am citit ca 7.5cm dar nu prea cred!
Eu cred ca sunt si oameni care ii cumpara sa.i elibereze...
Sa vedeti ce am gasit pe net...e foarte trist ...in china se vand pui de carasi auri in niste globuri pe post de breloc...aproape ca mi.au sarit lacrimile cand am vazut in ce hal a ajuns omenirea si cum trateaza bietele vieti...
Si eu as vrea unul mai mare dar spatiul e limitat...
Voivodeni Targu Mures
Si atunci un aquael leddy 40 isi face datoria?
Multumesc foarte mult de oferta dar eu vreau sa cumpar un acvariu de 25l (aquael sau diversa) asa ca nu il vreau dar multumesc inca o data de de oferta...
Daca pun filtru la cat timp se schimba apa??
Sincer fac mizerie dar eu nu am vrut cory doar i.am primit pe neasteptate de la matusa mea...cadou.
Multumesc. Am sa.i transmit asta prietenului meu!
Prietenul meu are si il are intr.un acvariu patrat de 12 l si a zis ca este doar pui asa ca am vrut sa.i cer informatii lui!!!
Mie imi ajung si astia.....
As dori sa primesc informatii legate de caras coada de voal
Dimensiune
Hrana
Inmultire
Mediu de viata minimum de l
etc...

Forum Index » Profile for Mihaita***** » Messages posted by Mihaita*****
Go to: