Sunt pozi, e bine sa-i ai, prospera prin alge in lipsa pestilor.
Curios e cum de nu cad cum tii tu algele pe tavan ... sau a filmat Liliacul ...
Nici frumos pâna la douazeci de ani, nici cuminte pâna la treizeci si nici macar bogat pâna la patruzeci nu m-am facut. Dar si sarac asa ca anul acesta, ca în anul trecut si ca de când sunt, niciodata n-am fost…(Ion Creanga).
Du-te repede ?i plm ajungi dup? ce ai ignorat acvariul 2 s?pt?mâni preg?tit sa g?se?ti potop în casa.
Nu se mai amorsa bean-ul ma plm ce are. Zic s-a înfundat sifonul plin, ii deschid robinetul la maxim ?i tot asa curge... ma plm. Îl scot ?i în capu la ?eav? îl g?sesc pe Bluey, hermitul cu craci v?rsa?i alb?strui.
Da, dup? aia am cules din nisip ?i euphilia de la batman. Enjoy poze
IP:
darthradu wrote:Erau pe geamul din fata azi... parca astia nu erau de bine, ba chair erau de rau
Sunt flat worms daca sunt albi transparenti sunt ok, sunt vreo 2 feluri de flatworms cei maronii rosiatici sunt problema. Astia albi apar si dispar in acvariu am si eu cateva bucatii au fost mai multi au disparut iar acum am iara. Problema cu ei cand devin foarte multi streseaza coralii iar daca tratezi chimic trebuie sa i scoti afara in numar cat mai mare altfel omoara tot elimina toxine schimburi de apa carbune ori alternativa un sixline
mai exact The Mui s-av relocat! mul?umesc frumos darthradu... pentru tot!
acum...
Problema numarul 1: am nevoie de un kil jum?tate de sare ca sa pot da drumul la sump.. are cineva prin sectorul 4 de dat? pe bani, cu împrumut.. troc...?
deocamdata apa e foarte tulbure pentru ca am zapacit nisipul de in loc de apa zici ca e lapte
am dat drumul la sump si am adaptat repede ceva filtrare cu perlon sa se mai limpezeasca - fac bine?
pe diseara sper sa incep aclimatizarea - caci maimutele stau intr-o cutie