Ultima filmare pe 2024 cu Altumii Rio Orinoco si restul....am dat 2 Altumi, am ramas cu 8 (cei mai mari) si 6 geophagus sveni, acara inca nu am reusit sa l dau afara si nici pe gibbiceps (care e imens).
Primul video pe 2025, am ramas cu 8 Altumi Rio Orinoco si 6 geophagus sveni...plus restul.
Blue acara si gibbiceps vor trebui sa plece curand...inca nu am avut rabdarea si nervii sa ii prind....
Arata foarte bine bazinul, pestii la fel. Insa, poate e doar parerea mea, le-ar cam trebui la toti un bazin mai mare. Poate e cazul sa treci spre un bazin de 1000-1200.
narcis wrote:Arata foarte bine bazinul, pestii la fel. Insa, poate e doar parerea mea, le-ar cam trebui la toti un bazin mai mare. Poate e cazul sa treci spre un bazin de 1000-1200.
narcis wrote:Arata foarte bine bazinul, pestii la fel. Insa, poate e doar parerea mea, le-ar cam trebui la toti un bazin mai mare. Poate e cazul sa treci spre un bazin de 1000-1200.
Nohhh, mersi Narcis draga!
Crezi ca nu as vrea? .... clar as vrea ceva mai mare dar chiar nu am unde in apartament. Poate o sa dau sveni vreo 2...sa raman doar cu 2. Oricum dau acara si gibbi...se mai rareste putin.
Ok, am inteles. Atunci te poti orienta la un bazin mai inalt, 140/70/100. Sticla laminata e foarte ok pentru un astfel de proiect. E doar o idee, bineinteles ca sunt si alte variante.
narcis wrote:Ok, am inteles. Atunci te poti orienta la un bazin mai inalt, 140/70/100. Sticla laminata e foarte ok pentru un astfel de proiect. E doar o idee, bineinteles ca sunt si alte variante.
Ma gandeam la un 160x50x70cm, sticla de 12mm, cu intarituri si tot. Dar, repet, inca nu am locul gandit, trebuie sa fac masuratori, si sa adun bani pt asa ceva....PLUS, cel mai important, sa conving SEFU MARE (sotia)
Plus, anu asta am alte planuri financiare...si schimbarea acvariului nu e printre acestea
Pentru cand si daca il vei pune in aplicare latimea de 50 e foarte putin, asta e pentru acvarii de 80-100 de litrii, altfel te misti cu un 70 sa spunem pentru decor
mersi baieti, dar nu este loc pentru asa ceva.....as vrea io un 900L, dar nu am unde....si latimea de 70 nici o sansa, mai mare sanse am la inaltime de 70