[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
NanoReef AIO 40L  XML
Forum Index » Bazine mici si medii
Author Message
aerosv
Senior member
[Avatar]

IP:

A trecut si de ziua 3-a , cu burta plina ! Am o retinere ca ar manca artemia , probabil dupa ziua 5-a .

Am observat ca ciuguleste alge de pe sticla si reef-roids in suspensie.

Fotografia e cu un DSLR si obictivul de 50mm inversat si focusat manual, e atat de mic ca nu se poate distinge nimic cu un simplu telefon.

Asta imi da curaj sa fac totul mai corect la urmatoarea depunere...
[Thumb - DSC_3851.JPG]

This message was edited 1 time. Last update was at 07/12/2025 10:39:38

dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Nu cred ca exista satisfactie mai mare pentru un marinar..

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
ocean
Aquamaster
[Avatar]

IP:

[Email]
Danila
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Sper sa fie o poveste de succes,din tutoriale reiese ca nu e prea greu de reprodus mai ales daca ai deja o pereche formata.Am si eu impresia ca cei doi clownfish ai mei ar fi femela si mascul dar nu dau semne ca ar depune .Am cumparat xenia in ideea ca poate o adopta ca si gazda si poate se simt mai in siguranta si le vin ganduri mai bune .Sincer cel mai greu mi se pare faza cu hranitul puietului.
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Se gaseste mancare. Eu de exemplu am cumparat asa ceva (nu stiu daca merge si la saratele): https://www.amazon.com.be/dp/B0DT7F529C
Hranesc niste pesti minusculi, se bat si crevetii ca chiorii pe mancare. E ca un gel foarte fin.
Presupun ca s-au gandit sa faca ceva asemanator si pentru puietul de marinari.

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
Danila
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Stiu ,pentru cei cu cont bancar(eventual mai dolofan ),eu ma refer la cazul meu(am doar talon de calatorii CFR si alea la clasa a doua ).Avand in vedere ca se pot obtine pana la 1000 de baby clownfihs la o depunere ,eu ma inscriu deja pe lista viitorilor cumparatori(sper la un pret care sa sfideze concurenta )
aerosv
Senior member
[Avatar]

IP:

Asa este, bucuria e mare la prima incercare si e un inceput promitator pentru mine.
Problema principala la clowni nu e depunerea ci hrana pentru pui.
Fara rotiferi sansele sunt spre zero insa nu imposibil.
Vedem cat rezista cu toate ca sunt foarte sceptic acum. Poate la urmatoarea depunere reusesc sa traiasca mai multi pentru a creste sansele.

Am avut noroc ca am folosit apa din acvariu matur, schimburile tot cu ea o fac si am plankton viu vizibil.
Cu artemia nu e suficient in primele zile.. la mine abia astazi am vazut ca e interesat de ea.

Forum Index » Bazine mici si medii
Go to: