[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Substrat/fertilizare/incalzire...  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
todorangrg
Unripe member

IP:

Buna ziua,
Trecand in revista toate lucrurile necesare unui nou acvariu m-am impotmolit la subsrat/fertilizare/incalzire. Zilele trecute ma uitam la pozele de la concursul AGA si am vazut ca majoritatea folosesc ADA...fericit am inceput sa caut pe net in germania produsele care m-ar interesa(am o cunostinta care imi poate aduce). Dar cand am vazut preturile(mai ales la consumabile) am ramas trasnit .Acum nu stiu ce sa aleg care ar fi cea mai buna alegere la un pret acceptabil? Ma gandeam la Dupla? ar mai fi ceva? in plus eu am substrat dupla la acvariu mai mic dar nu imi place culoarea caramizie...ce alt substrat mai "cult" este? Legat de incalzitor de substrat trebuie cumva sincronizat cu cel care incalzeste apa?am citit undeva ca trebuie sa fie cu 2 grade mai cald in "pamant"...
andreic
Membru de baza

IP:

http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?t=5374
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

todorangrg wrote:Ma gandeam la Dupla? ar mai fi ceva? in plus eu am substrat dupla la acvariu mai mic dar nu imi place culoarea caramizie...ce alt substrat mai "cult" este?
Am indoieli ca gasesti ceva mai coolt decit Dupla . Daca numa' culoarea te jeneaza la Dupla ....... io zic s-o ignori, acoperi substratu' cu plante si n-o sa se mai vada :p . Ca sa te corup , facem noi cumva sa vezi pe viu plantele mele crescute in Dupla :jajaja: .

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: