[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Problem melci  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Vlad Dan
Junior member

IP:

Cu ceva timp in urma,am avut o adevarata invazie de melci comunitari.Ulterior,am cumparat 6 Pomaceea.dar in scurt timp comunitarii au disparut si se vedea ca la Pomaceea nu le mergea bine,cochiliile s-au albit...Am incercat cu os de sepie,calciu pastile,nimic! Unul cate unul,au murit si astia.Am apa prea acida? Sau? Multumesc
[Email]
petrutz2003
Senior member
[Avatar]

IP:

salut

daca tu nu stii ce ai in acvariu nici eu nu stiu

testeaza apa din acvariul tau, cauta ce parametri ai apei prefera pomaceea si ai sa tragi concluzia singur. daca nu ai bani de test cauta la operatorul de apa paramatrii apei . orientativ stii ce apa ai la robinet.

vad ca nu ai trecuta locatia in profil. poate sunt aici pe forum colegi din aceeasi zona unde locuiesti si au testat apa mai des ....

tin minte ca si eu am avut probleme cu pomaceea, nu rezistau mai mult de un an in acvariu

poate este si temperatura apei....

poti sa dai mai multe detalii ale acvariului?

https://youtube.com/@walstadmethodstepbystep?sub_confirmation=1
EverSad
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Nu este clar ca: Melcii "aia mari" nu au avut de unde sa isi' creasca cochilia? (retoric...)

This message was edited 1 time. Last update was at 14/08/2024 23:12:45

Decat flamand si sarac, mai bine satul si bogat.
Optiune din: Luca 6, (20-26) cred ca....

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: