[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Crab red devil  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
andreigrum
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut!
Doresc sa adaug in acvariu un crab Red Devil, se poate dac? am pesti? Am vazut pe YouTube ca stau si cu pesti, dar au nevoie de o bucata de loc la suprafata apei.
Ce ma intereseaz? este dac? pot supravietui cu pestii( guppy, moly, neon si tetra). M ar interesa parerea de la cineva care a avut, va rog! Men?ionez ca o sa îl ?in intr un acvariu care are ?i substratul plantat cu planta tip gazon, pietre cu moss.

This message was edited 1 time. Last update was at 09/12/2020 01:18:39

ugarit5
Senior member
[Avatar]

IP:

Nu cred ca poti,de obicei crabii si racii ataca pestii mai mici.
In plus,din cate stiu "redecoreaza" substratul si plantele.

P.S:uita-te prin topicurile mele si vei vedea poze "live" cu un rac care macelareste ramirezi la Animax

This message was edited 1 time. Last update was at 09/12/2020 12:19:40

[WWW]
kmol
Senior member
[Avatar]

IP:

Probabil ca este un Geosesarma sp. Nu sunt adaptati exclusiv la apa dulce. Vor supravietui dar destul de putin timp (probabil cateva luni, maxim un an). De asemeni au nevoie de un spatiu uscat sa poata iesi din apa din cand in cand (genul unei platforme pentru broaste testoase).

Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne întelegem bine, ca între asasini.
[Email]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: