[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Bazin plantat-400 lei reducere  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
narcis
Ultrahigh member
[Avatar]

Joined: 04/11/2011 22:32:48
Messages: 2274
Location: pitesti
IP:
Offline

Pentru ca ma apuc de oarece renovari, as dori sa vand unul dintre bazine. Bazinul este un aquatlantis, produs in Portugalia. Se vinde doar complet, nu dau nimic separat. Pachetul contine urmatorele:
-acvariu cu capac , la capac am modificat iluminarea , are 3 tuburi, instalatia perfect functionala, tuburi osram, se aprind separat 2/1;
-substrat decoline, special pentru plante si creveti
-sistem co2 format din butelie de 3 litrii, reductor cu electrovalva, reactor din filtru de apa, si valve de sens unic;
-filtru jbl e900 cu material filtrant in el, are si vreo 2 litrii de matrix, furtune netaiate, in perfecta stare de functionare
-schimer de suprafata eheim 350
-fertilizare micro si macro, El si jbl feropol-vreo 2-3 litrii
-tester permanent co2 jbl
-creveti rcs-nu i-am numarat, dar se dau toti, mancare de la sirakura-ebidama si chiebi.
-o cantitate insemnata de plante: sagitaria, bucphalandre, criptocorine parva, anubias nana petit, anubias barteri,bacopa monieri,ceratopteris cornuta, moss si ce o mai fi pe acolo.
-alte maruntisuri stranse in timp
Pretul scade de la 1500 la 1100 lei, asigur mentenanta in Pitesti in limita timpului meu liber o perioada, in cazul in care este necesar.

Daca nu il dau repede(maxim o saptamana), fac pachete de plante cam peste o saptamana. Pachetele vor contine 1-2 bucephalandre, anubias nana petit, criptocorine parva, moss, probabil si ceva bacopa si ceratopteris, chiar si riccia. Daca sunt doritori, va rog sa lasati pm, o sa incerc sa raspund tuturor.
Atentie, separat nu vand decat plante si eventual ceva creveti, restul pastrez pentru restart.Pentru pachete de plante lasati va rog pm, va voi suna eu.
[ICQ]
 
Forum Index » Vanzari
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com