[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Merita cultivarea plantelor?  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
EdyFeintuch
Junior member
[Avatar]

IP:

Va salut!
Nu ma pricep deloc la plante. Nu stiu nici cum se baga in substrat. Sunt bata de tot. Imi place extraordinar de mult cand ma uit la acvariile unora..mi-as dorii enorm si eu. Dar nu cred ca sunt in stare. Nu prea am bani de investit. Deci, concluzia, sa ma apuc sau nu? Si daca cineva vrea, sa-mi explice totul despre cresterea plantelor si intretinerea lor, mi-as dorii mult sa aflu si poate pe viitor ma voi gandii si la plante. Va salut pe toti!
[Email]
Larva450
Senior member
[Avatar]

IP:

Buna,daca vrei plante cumpara egeria,e o planta easy si nu-i trebuiesc prea multe conditi.Plantele le bagi cu radacina in substrat atat.Bafta!

Larva' cartoon!
[Yahoo!]
rari
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Merita,dar e bine sa folosesti la inceput plante easy.Plantele de pind si de tipul pestilor.De exemplu daca ai carasi,nu prea supravietuiesc plante.Daca ai pesti gen tetra,vivipari si de astia poti folosi egereia densa,echinodorus bleheri,valisneria,hygrophyla polisperma care o sa fie doar de culoare verde.Pentru plante ai nevoie de bec/neon si substrat.

"Sarac e cel ce se simte sarac, caruia îi trebuie neaparat mai mult decat are." -Mihai Eminescu
"Honeste vivere, neminem laedere, suum cuique tribuere"
[MSN]
EdyFeintuch
Junior member
[Avatar]

IP:

La Egeria ma gandeam si eu. Cate fire sa iau avamd in vedete cat de repede se inmultesc?
[Email]
TheKing
Junior member
[Avatar]

IP:

Egeria Densa creste foarte repede si se poate inmulti relativ usor, spun asta din experienta mea, am avut sa zic vreo 10 fire care

au crescut, am taiat de la jumate am replantat si au crescut in nesimtire sa zic asa. DUpa circa o luna aruncam la gunoi un

manunchi mare cam la 2 saptamani. Eu le-am dat EasyCarbo+Scarper'screen+NPK Booster(foarte putin)lumina+CO2. Nu stiu daca ai CO2

dar n-ar trebui sa ai probleme cu aceasta planta ... e ca si scaiul, nu mai scapi de ea si e si ieftina. Cat despre cate fire sa

iei cred ca o gasesti doar asa la manunchi, cateva fire acolo, ia-ti doar unul pentru probe. Succes!

This message was edited 1 time. Last update was at 04/05/2016 14:12:43

Dont think to hard, you may get hurt!
[Yahoo!]
AdrianMar
Senior member
[Avatar]

IP:

La egeria depinde.Personal la mine a murit în 2 tipuri de medii total diferite (creveti apa moale,creveti apa duritate moderata),fertilizant în coloana de apa si easy carbon.Rezista bine în lumina puternica si apa cu duritate 10-12, nu pare sa ii placa apele moi.Daca vrei o planta care sa creasca mare fara cine stie ce conditii încearc? heteranthera,am eu o varietate care creste enorma,daca vrei si vand,asta daca sunteti din Bucuresti si am eu drum.Altfel costul transportului ar echivala planta.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: