[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Probleme scalari  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
rzv88
Junior member

IP:

Salut. In mai pu?in de 3 zile am pierdut 3 scalari. Ultimul pierdut azi de diminea??. Am facut aseara un test pt N02 ?i e zero, am mai facut un schimb de apa totu?i dar degeaba. Acvariul are 190l si am o famile de ramirez 10 neoni ?i 4 scalari din care a mai ramas unul singur. Cei mor?i nu prezentau urme de ciupituri sau mucegai. Nu au fizic nimic.
Acum nu ?tiu ce tratament sa fac in bazin sa nu pierd si familia de ramirez sau s? salvez scalarul ramas. Am uitat sa precizez scalarii erau mici 5-6 cm.

This message was edited 1 time. Last update was at 02/03/2016 11:43:54

Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

Vezi ultimul post scris de mine aici: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/60/36185.page O posibila cauza este sulfatul de aluminiu pe care companiile de apa il pun pentru limpezire

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
rzv88
Junior member

IP:

Am citit postul si am vazut si clipul atasat. Ai mei se purtau normal.. Ai idee ce test pot folosi sa verific totusi nivelul de sulfat de aluminiu?
Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

Nu stiu. Cel mult sa intrebi la firma de distributie a apei de la tine...

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: