[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Acvariu 26 l  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
BettaChuck
Member

IP:

Vreau sa amenajez un acvariu de 25-26 l si m-am gandit sa cer cateva sfaturi ca sa fie totul cat mai bine. Ideea mea(inca nu am luat aproape nimic):
Acvariu: 26 l , geam cristal de 4mm, cel din fata si lateralele fiind un singur geam indoit
Filtru: Crystal Hang on pt acvarii de max 40 l(as vrea filtru hang on pentru ca acvariu e deja mic si vreau sa ocup cat mai putin spatiu interior cu echipament)
Incalzitor: 25w cu termostat
Iluminare: Lampa fl 11w
Substrat: jbl sansjbar black
Flora: Anubias, java fern, moss, egeria, valisneria nana
Fauna: o femela betta si posibil 2-3 sanitari panda cory sau dwarf cory si un melc pomaceea(nu adaugati toti o data)
Altele: 2 pesteri din nuca de cocos home made si o radacina red moor
Ce e bine, ce nu e bine? Multumesc anticipat.
rodoselada
Senior member
[Avatar]

IP:

totul e ok, respecta pasii ciclarii acvariului

This message was edited 1 time. Last update was at 12/02/2016 22:00:16

severum777
Senior member
[Avatar]

IP:

Nucile de cocos nu ai nevoie de ele, ocupa mult spatiu frumos, trebuie sa te orientezi bine la aranjametul acvariului, cauta pe net si gasesti.
Cumperi de pe aquarium prest echipamentul si acvariul?
BettaChuck
Member

IP:

severum777 wrote:Nucile de cocos nu ai nevoie de ele, ocupa mult spatiu frumos, trebuie sa te orientezi bine la aranjametul acvariului, cauta pe net si gasesti.
Cumperi de pe aquarium prest echipamentul si acvariul?

Nucile de cocos ii plac pestelui betta pe care il am deja. Ii place sa stea in ele, de asta vreau macar una sa pastrez.
Da, de pe aquarium prest intentionez sa cumpar o parte din echipament. Am vrut sa cer pareri si in legatura cu asta dar mi-a fost frica sa nu para ca le fac reclama in vreun fel. Vreo parere legata de acvariile lor? Mi s-au parut ok dar nu ma pricep prea bine ce-i drept.

This message was edited 1 time. Last update was at 12/02/2016 23:51:41

severum777
Senior member
[Avatar]

IP:

De cate ori am cumparat de pe aquarium prest, de fiecare data am fost mai multumit, ii recomand cu incredere, echipamentul este de buna calitate.
BettaChuck
Member

IP:

severum777 wrote:De cate ori am cumparat de pe aquarium prest, de fiecare data am fost mai multumit, ii recomand cu incredere, echipamentul este de buna calitate.

Multumesc pentru opinie. Am comandat tot ce imi trebuia de la ei, sper sa fie totul in regula cu transportul acvariului.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: