[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Acvariu perete !  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
LooSeR
Senior member
[Avatar]

IP:

Pt ca tot o sa schimnb substratul o sa ii schimb si locul deoarece am probleme mari cu algele ! intrebarea este !

Eu vreau sa il pun pe perete .. acvariu are 130l dimensiuni la baza 80x40
Placaj am unu de 2 cm sau 1 cm ( ca baza )
In praktiker si brico sau alte magaizne se gasesc supporti pt a monta blaturi pe perete in forma de L !
Daca as gasi Suporti lati de vro 45cm si lungi de 55 ( cam asa sun proportionalizati ) as putea folosi vro 4? la o distanta de 20cm fiecare ?

Vand Pui vijla maghiar ! Pt detalii PM !
[WWW] [Yahoo!] [MSN]
BLeeD
Up In Smoke
[Avatar]

IP:

banuiesc ca vrei sa il pui pe un perete din beton si nu BCA nu?

image
[Email]
LooSeR
Senior member
[Avatar]

IP:

mi se pare kiar ca unu e beton si altu e caramida ! sigur e caramida ca am pus televizorul si deabea l-am gaurit

[WWW] [Yahoo!] [MSN]
rares_nica
Unripe member

IP:

LooSeR wrote:In praktiker si brico sau alte magaizne se gasesc supporti pentru a monta blaturi pe perete in forma de L !
Daca as gasi Suporti lati de vro 45cm si lungi de 55 ( cam asa sun proportionalizati ) as putea folosi vro 4? la o distanta de 20cm fiecare ?

Salut!
Uite cum am procedat eu la un acvariu de 100x50x60!
M-am dus la Praktiker si-am luat de acolo urmatoarele:
- blat de bucatarie (38mm) lung de 110cm si lat de 60cm (mi l-a taiat baiatu de acolo cum am vrut eu;
- 4 bucati L-uri; latura lunga care vine prinsa de blat de 45cm, iar cea scurta de 30cm care se prinde de perete; cele doua laturi care formeaza L-ul au un intaritor; (in raft zice pentru greutate mare)
- 4 bucati picioare de metal la 80cm lungime si cu suport de prindere de blat; la picioare am mai cumparat si dopuletele de reglare a inaltimii;

Pentru L-urile astea, care au trei gauri pentru prinderea in perete, am luat 4 dibluri cu surub M10 si 8 dibluri cu surub M8; pentru blat suruburi normale de lemn.

In curand am sa pun si poze cum am procedat.

Sper cam fost de ajutor. (fiind primul post :-) )

Rares Nica
LooSeR
Senior member
[Avatar]

IP:

Picioarele pt ce le-ai folosit !?
Eu L-urile pe care le am in casa de la niste rafturi pe perete se prind in 4 suruburi si in blat cu 2 .. dar sunt mici o sa caut mai mari !

[WWW] [Yahoo!] [MSN]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: