Salut,
osmozorul a fost achizitionat la inceputul lunii mai si l-am folosit cateva ore pe saptamana, nu stiu cati litri a scos dar nu mai mult de 500 (sa zicem 100 in rodaj, 100 cand am umplut acvariul si in 3 luni 12 schimburi de cate 12 litri = 344). La inceput a scos TDS 9, apoi a urcat brusc la 50 si am crezut ca s-au dus filtrele de sedimente si carbune, asa ca am decis sa-l schimb cu alt sistem, dar acesta scoate aproape 90 si am incercat 2 membrane noi, americane. Dupa ce am montat cartus NPS cu rasina noua ambele sisteme scot 0. Tind sa cred ca primul osmozor nu avea nimic, deci ori s-a schimbat ceva in apa din retea ori a scazut presiunea, care oricum nu era cine stie ce.
Acum am 2 sisteme si vreau sa-l pastrez pe cel de-al doilea pentru ca pot schimba filtrele mai usor, asa ca pe acesta il vand. Are cartus NPS reincarcabil dar trebuie schimbata rasina din el, pot indica un magazin online de unde am luat-o pe a mea, cam 30 de lei 1 L de rasina iar capacitatea cartusului este de 0.5 L.
180 lei transport inclus.
Detalii in privat, multumesc.
|