[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salutare  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
chaseyoung
Member
[Avatar]

IP:

Sunt nou intr-ale acvaristicii ! spuneti-mi si mie va rog frumos ce ar trebui sa schimb in acvariul meu ! va multummesc
[Thumb - 1466024_586258114780955_659409364_n.jpg]

denes
Member
[Avatar]

IP:

Salut, e micuta poza nu ne putem da seama ce ai in el dane niste detalii in scris despre dimensiunile acvariului, numarul pestilor ce fel de pesti ai si asa mai departe.
App ce pluteste deasupra apei in stanga sus ?
[Email]
cingo171179
Senior member
[Avatar]

IP:

a constatat cineva ca toti incepatori au o maternitate? defapt daca ma gandesc bine si eu am facut la fel.

revenid la subiect zine si noua cate ceva despre acvariu

filtru presupun ca e un resun, cercul alb din stanga cred ca e e pt mancare, pata roz un peste zebra??(daca e asa sunt tare )

zi si tu cati litri are acvariu, ce neoane, ce substrat, cati gupy

plante ar mai trb ceva, iar despre cum trb puse in peisaj las pe altii, caci nici mie nu prea imi iese cu lanscape-ul

pestisoru meu de aur
chaseyoung
Member
[Avatar]

IP:

matrernitatea e pentru femela care trebuie sa fete ! am urmatoarele plante : anubias , cryptocoryne , hydrocotile tripartita si niste moss pe care l-am prins e niste plante artificiale ! pe jos am pietris de la tara , spalat , curat ! ca si pesti , in cca 60 litri de apa am vreo 4 guppy masculi+ 2 femele ! 2 triouri endleri , 4 black phantom tetra , 5 neoni paracheirodon inessi si cam atat ! iluminat cam 6-8 h/zi ! pestii ii hranesc cu tetramin flakes si tetramin granules la care am adaugat daphnia ! va multumesv

P.S. aia e o bambina in care pun mancarea
cingo171179
Senior member
[Avatar]

IP:

cam multi pesti

pana una alta parera mea scapa de gupy

cati wati au neoanele?

pestisoru meu de aur
chaseyoung
Member
[Avatar]

IP:

nu stiu ca s-a sters de pe neon ! e luat de la un prieten ansambul ! de ce sa scap de guppy ? sunt frumosi , rezistenti !
Dragos Matei
Membru de baza
[Avatar]

IP:

salut!
incearca sa pierzi cateva zile privind acvarii, acum e mult mai simplu sa te inspiri de pe internet, in primul rand trebuie sa te hotarasti daca folosesti pietre sau buturugi, ori doar plante, dupa ce ai clarificat treaba asta, te apuci de compus imaginea acvariului, bineinteles totul incepe cu substratul (sunt o tona de discutii aici pe forum despre asta) apoi pietre sau buturugi sau crengi, asezate cat mai firesc cu putinta, totul tine de imaginatia si dorintele tale.

referitor strict la cum arata acvariul tau acum: scapa de bambina, maternitatea la fel, daca vrei sa investesti intr-un filtru extern este foarte bine, daca nu, baga mai multe plante si incearca sa maschezi cumva filtrul, daca nu vrei sa schimbi substratul poti sa bagi in el niste 7bile de la JBL si sa te asiguri ca ai o lumina buna (si despre asta e scris foarte mult pe forum), cam atat, bafta ;-)

Forever Two Wheels !!!
[WWW]
cingo171179
Senior member
[Avatar]

IP:

pai ti-am spus motivul, ai multi pesti, iar gupyy se inmultesc ff repede, dealtfel toti viviparii au aceasi meteahna,iar acvariul tau e pre mic pt toti pestii pe care ii ai.
nu trb sa scapi de doar de guppy ci si de xipho+ pahantom tera sau endleri sau neoni

in acvariul tau nu merg mai mult de 6 max 10pesti, care la maturitate nu depasesc 3-4 cm

un 20w-25w pt pantele care le ai(nu ma refer la nr, ci la tipurile de plante), sun suficienti, cu o bomba co2 sau o aditie de carbon gen esy carbo sau pastilute de la ocean free e suficient,(asta daca nu vrei o instalatie profesionala de co2),

despre cum ar trebui sa arata acvariul mai cere sfaturi, pt ca infuntie de palnte pe care le vei pune si cerintele lor, va trb sa ajustezi lumina si aditia de co2.

pestisoru meu de aur
cingo171179
Senior member
[Avatar]

IP:

pai ti-am spus motivul, ai multi pesti, iar gupyy se inmultesc ff repede, dealtfel toti viviparii au aceasi meteahna,iar acvariul tau e pre mic pt toti pestii pe care ii ai.
nu trb sa scapi de doar de guppy ci si de xipho+ pahantom tera sau endleri sau neoni

in acvariul tau nu merg mai mult de 6 max 10pesti, care la maturitate nu depasesc 3-4 cm

un 20w-25w pt pantele care le ai(nu ma refer la nr, ci la tipurile de plante), sun suficienti, cu o bomba co2 sau o aditie de carbon gen esy carbo sau pastilute de la ocean free e suficient,(asta daca nu vrei o instalatie profesionala de co2),

despre cum ar trebui sa arata acvariul mai cere sfaturi, pt ca infuntie de palnte pe care le vei pune si cerintele lor, va trb sa ajustezi lumina si aditia de co2.

pestisoru meu de aur
cingo171179
Senior member
[Avatar]

IP:

scuze de dublu post

pestisoru meu de aur

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: