Capacitea acvariului: 600 l
Debit: 1050 l/h
Inaltimea maxima: 2.0 m
Consumul de putere: 20 W
Volumul filtrului: 7.3 l
Dimensiuni (H x l x L): 455 x 210 x 210 mm
Asa se desface / curata:
- Canistrele sunt ale mele, folosite la acvariul mare,
- Se vand fara medii filtrante,
- Canistrele contin cosurile de plastic, gratarele si buretii de prefiltrare,
- Canistrele functioneaza fara probleme, nu sunt sparte, ciobite, crapate, etc.
- Pot sa ofer si furtunele mele + sorburile aferente... furtunele sunt dimensionate dupa marimea acvariului meu.
Pretul este de 400 lei / canistra ... sau, 700 lei / ambele canistre
Singura conditie este ca eventualul cumparator sa imi ofere un ragaz de o saptamana, ca sa pot achizitiona alta canistra in locul celor vandute (vreau o canistra mare, tot Eheim, modelul Classic 2260).
This message was edited 1 time. Last update was at 03/07/2013 22:21:58
Ma atrage, la modelul asta, faptul ca este foarte mare (in dimensiuni) si ca pot pune 15 litri de material filtrant inauntru. Debitul, e impresionant, si el.
Daca face "galagie", o sa dublez peretii dulapului cu niste polistiren... vad eu ce fac.
Filtrul a ajuns, siporaxul a ajuns si el asa ca nu-i ramane decat sa-si faca timp de montaj, e drept ca nu a desfacut coletul dar sunt convins ca nu sunt probleme.
Multumesc pentru tot si pentru timpul irosit in a-mi explica montajul si curatarea filtrului, a fost o placere sa colaboram.
Cealalta canistra a fost ridicata astazi de colegul nostru scarabell... ii multumesc pentru rabdarea cu care m-a asteptat, pana m-am cacait eu cu "Hercule"!
koala wrote:Cealalta canistra a fost ridicata astazi de colegul nostru scarabell... ii multumesc pentru rabdarea cu care m-a asteptat, pana m-am cacait eu cu "Hercule"!
Multumesc mult pentru ambele filtre Rikardo si mai ales pentru rabdarea cu care mi-ai aratat cum se "manevreaza" canistra. Dupa ce fac rost de inca 4L de siporax o lansez la apa. Filtrul mic este la curatat in otet asa cum mi-ai recomandat si maine am sa-l pun in functiune.
Inca o data multumesc pentru tot. Tot respectul!