salut, incepator;
Acvatiu 90l, echipat cu :
- 1 filtru extern TETRA EX400;
- 1 filtru intern RESUN 1200L;
- 1 incalzitor TETRA HT75;
- 1 incalzitor AQUAEL 25w ( momentan nu folosit);
- 1 capac confectionat acasa imbarcat in folie aluminiu si cu neon osram 18w relax.
Acvatriu este montat acum 2 luni, primele 2 saptamani a stat cu apa in el, elemente de decor, schimband apa odata pe sap., apoi am pus plantele si la 2 zile am luat 2 sanitarii ( Corydoras Aeneus ). La o saptamana am mai achizitionat : 4 xifo ( 2m ,2f) , 4 guppy ( 2m , 2f).
Toate bune si frumoase pana acum cateva zile cand intr-o dimineata nu am mai gasit un guppy (seara era decat ca ii lipsea o bucata din coada), a disparut pur si simplu, nici urma de el. si la 2 zile dupa acest incident, am gasit unul din sanitari mort, iar astazi coada celuilat sanitar e rupta... nu stiu ce se intampla, poate ma puteti ajuta voi.
Tin sa mentionez ca am studiat comportamentul lor astazi, si unul din masculi xifo este foarte activ, poate spus putin agresiv cu celalat mascul si tot timpul indepartandu-l de langa femele, iar la guppy situatia s-a schimbat de cand a disparut unul, acum nu stiu daca a fost m sau f. ( sunt 2 cenusii cu negru si coada albasta compacta, si unu mai auriu cu coada rosie franjurata)...
astept orice informatie, parere si ajutor.
Multumesc!
O seara buna!
Imagini cu acvariul: