[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Caracteristicile acestui acvariu (de apa dulce) sunt corecte?  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
paradoxx
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Tot ce ai zis mai sus este constatat de TOTI de pe acest forum,PARIEZ ! Ce bani,ce spatiu,ce planuri? Cu banii de voiam sa plec la mare,imi mut acvariul in casa"cea noua",cu chirie,instalez pe acolo chestii,si fac "niscai"cumparaturi.PENTRU PESTI bineinteles ))))) Bine ca am sotie SUPER intelegatoare,ca altfel in camerutele ce le avem,cu grue ar accepta cineva acvariu ditamai.
ON: Abia astept sa iti vad scalarii luand amploare in noul setup.

Sunt Mandru ca sunt SUMA DEFECTELOR MELE 1488
[Email] [Yahoo!]
Pterophyllum
Senior member
[Avatar]

IP:

Corect! si eu am parte de sustinerea unui sot intelegator Altfel nu stiu ce m-as fi facut... O sa postez cu siguranta pozele cu evolutia (inca un luru/simptom de la care nu ne putem abtine ). Mentionez ca va fi prima data cand pestii vor simti ce inseamna spatiu....asa ca o sa fie o mare bucurie pentru ei...
paradoxx
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Mi-i imaginez acum,invartindu-se in jurul axei.Ai zis ca sunt intr-un acvariu de 20....AM unul de 25,si...2 scalari acolo...ai ai ai...saracutii.Bine ca au avutnorocul de a da peste cineva ca tine.Ape limpezi

Sunt Mandru ca sunt SUMA DEFECTELOR MELE 1488
[Email] [Yahoo!]
Pterophyllum
Senior member
[Avatar]

IP:

In momentul in care sotul meu a aflat cam cu ce se mananca treaba cu acvariul si accesoriile, s-a gandit ca poate este mai bine sa ii returnam...insa stiind ca daca vom face asta bietii de ei isi vor da duhul in acelasi acvariu...am pus piciorusul in prag si am luat decizia ca orice ar fi pestii astia merita mai mult si ca o sa ii pastram. Deja m-am si atasat de ei. Si eu cred ca au avut noroc... Ape limpezi! (cred ca o sa fim mutati la sectiunea carciuma )) ).

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: